PAROVI - IZBACIVANJE: Niko nije napustio rijaliti zbog neregularnog glasanja, Ružica u izolaciji
Foto: Printskrin

Rijaliti

PAROVI - IZBACIVANJE: Niko nije napustio rijaliti zbog neregularnog glasanja, Ružica u izolaciji

Stars -
Šest ukućana se bori da osvoji najveći broj glasova publike kako bi ostao u vili da se bori za glavnu nagradu

Večeras se održava još jedna emisija "Parovi - izbacivanje" u kojoj će iz vile izaći jedan ili više takmičara, zavisi od odluke produkcije.

Ove nedelje nominovani su Mimi, Maja, Abela, Zmaj, Aleksandar, Velja, Filip, Igor X, Nataša!

Najviše negativnih glasova publike dobila je Mimi Oro, a večeras ćemo videti da li se nešto u međuvremenu promenilo.

02:05 Produkcija je odlučila da umesto troje ukućana koliko ih je trebalo da izađe večeras, zbog neregularnog glasanja za Abelu, niko neće napustiti vilu. Međutim, Ružica je zbog vređanja Gastozove majke završila u izolaciji.

23:31 Na drugom mestu našao se Zmaj koji bi, da je bilo realno glasanje, bio prvi na tabeli.

23:24 Voditeljka otkrila da je došlo do problema prilikom glasanja. Jedan kandidat je dobio preko 98 odsto glasova od samo jednog broja i to samo iz Srbije i ni jedne druge zemlje za koju je glasanje odobreno. Taj kandidat je dobio nekoliko hiljada poruka, dok je sa ostalih dobio ukupno 24 glasova.

Voditeljka je otkrila, ovaj problem nastao je zbog nekog ko je glasao za Abelu!

23:15 Abela je dobila 60,6 odsto glasova na šta su gledaoci burno reagovali. Svi smatraju da je tabela okrenuta i da je Abela ta koja izlazi, ostaje nam da vidimo šta se dešava.

22:46 Mimi Oro se našla predzadnja na tabeli što je iznenadilo ne samo nju nego i sve ukućane koji tvrde da je ovo nameštaljka.

"Meni stvarno nije jasno. Ne znam šta se toliko desilo od prošle nedelje do sada", rekla je Mimi, a voditeljka je dodala da je i ona iznenađena.

Neki od ukućana i plaču, ali niko ne može da dođe sebi da se ovo dešava jer je Mimi prošle nedelje bila ubedljivo na prvom mestu.

22:35 Ružica i Igor započeli svađu jer se Ružici ne sviđa to što je Igor na 6. mestu tabele.

"Ja sam obećala spektakl i napraviću sve samo da Filip ne ode. Ja mogu da napravim šta hoću, nemam iza sebe decu i ništa zbog čega bi se stidela", rekla je vidno iznervirana Ružica.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

22:11 Napravljen prvi presek glasova

66 odsto dobila je osoba koja je na prvom mestu, dok je na poslednjem mestu osoba sa 0,3 odsto glasova.

Zmaj se neprestano smeje jer tvrdi da je je on taj koji je osvojio najviše glasova, a da je iza njega veliki prazan prostor pa neko sledeći.

21:40 Gastoz tvrdi da će se družiti sa Jovanom kada izađu iz rijalitija, što je Matoru zasmejalo a Ružica je tu stvar želela da prokomentariše:

"Jovana ima jedan zadatak kada izađe i jedva čeka da ispuni, a to je da urinira po njemu. Tako da ako Jovana pozove Gastoza da izađu kada budu van rijalitija, biće da to uradi i poslaće ga kući", rekla je Ružica a onda mu se i zahvalila za "lepe" reči koje joj je danas uputio.

21:25 Tijana Ajfon promenila ploču!

"Ja sam rekla da volim Gastoza, ali danas mogu da kažem da je sva ta ljubav prešla u to da mi se momak smušio. Zbog svog vređanja se izvinio ali baš glupo. Čekam test da vidim da li sam trudna, jedva čekam da se to završi", rekla je Tijana a Gastoz tvrdi da nema veze sa njenim stomakom i da je to sve od slaninice koju jedu.

20:45 Maca ima vrlo zanimljive komentare u vezi Gastoza:

"Gastoz mi se ne sviđa uopšte jer ima građu kao svinja a priča kao papagaj. Neću da vređam životinje, izvinjavam se svinji, ali ne sviđa mi se kao figura", rekla je Maca i dodala:

"Pogledajte, ima nos kao nosorog!"

Gastozu je ovo sve bilo smešno, ali očigledno mu i nije najbolje leglo.

20:35 Pao poljubac između Mace i Aleksandra!

Maca Diskrecija i Aleksandar Požgalj nedavno su imali nesuglasice što su uspeli rešiti lepim rečima. U trenutku kada su voditeljki objašnjavali šta se između njih dogodilo, njih dvoje su se još jednom zagrlili i jedno drugom uputili reči izvinjenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja