(VIDEO) SEKS, TUČE, KRV I PRETNJE SMRĆU NA FARMI: Ovo smo gledali 4 meseca na nacionalnoj televiziji
Foto: Printscreen

Haos vladao imanjem

(VIDEO) SEKS, TUČE, KRV I PRETNJE SMRĆU NA FARMI: Ovo smo gledali 4 meseca na nacionalnoj televiziji

Stars -
Rijaliti šou Farma 6 obilovala je incidentima, tučama, vređanjima na nacionalnoj i verskoj osnovi, podnete su čak i krivične prijave zbog nasilja i pretnje smrću, a na imanje u Lisoviće je dolazila policija koja je na saslušanje odvela Kristijana Golubovića zbog krivičnih dela o kojima je pričao u uživo programu.

Već prvog dana Zvezdan Anđić, suprug Tine Ivanović, skočio je na Maju Nikolić i zapretio joj batinama.

"Nemoj da ti je..m ja mater, od sinoć te trpim. Nemoj da ti je..m familiju", skočio je sa stolice psovao i pretio joj. Zvezdan nije dugo izdržao na imanju, pobegao je iz ordinacije u Barajevu gde je bio zbog povrede i samim tim je diskvalifikovan.

Na Farmi su zajedno bili kriminalac Kristijan Golubović i bivši policajac Lepomir Bakić. Između njih se od starta rijalitija osećala netrpeljivost, a Golubović je zapretio bodibilderu da će ga prebiti kao mačku, a farmeri su bili u strahu da će između njih doći do krvoprolića, kada je Kristijan sa tučkom za meso skočio i krenuo prema Lepomiru.

Svoju nasilnu stranu Kristijan je pokazao i prema ženama pa je tako prevrnuo krevet sa silikonskom kraljicom Tijanom Đuričić. Dok je prevrtao krevet, udario je Jelenu Krunić koja je sa razbijenom i krvavom glavom hitno odvezena kod lekara. Međutim, hitna pomoć je reagovala i zbog Zorice Marković, koja se žalila na srce. Ni posle ovog incidenta Kristijan nije kažnjen

Golubović, koji je sebe hteo da predstavi kao džentlmen, neko ko je veoma pažljiv prema ženama, udario je u kupatilu Jelenu Milošević Balerinom i tom prilikom joj je slomio nos. Posle ovog incidenta protiv Kristijana je podignuta krivična prijava.

Između Zorice Marković i Maje Nikolić neprestano su sevale varnice, padale su teške reči i pretnje. Polivali su se vodom, a došlo je i do fizičkog obračuna, a voditelj Ognjen Amidžić jedva ih je razdvojio.

Crnogorski pevač Bojan Tomović diskvalifikovan je zbog nasilničkog ponašanja. Njega su farmeri jedva zaustavili da ne nasrne na Zoricu Marković. Tomović je uleteo u kuću razjareno tražeći Zoricu Marković da je bije.

SKANDAL Bojan Tomovic napao Zoricu Markovic... by denis91__

Višestruko osuđivani kriminalac udario je menekena Radeta Lazića u glavu. Zbog ovog nasilja Kristijan je diskvalifikovan, ali je nakon nekoliko dana ponovo vraćen na imanje.

TUčA NA FARMI! Kristijan udario Radeta by J_Channel

Kleberka Jelena Krunić nekoliko puta je nastradala zbog Kristijana Golubovića, koji je razvalio vrata sobe iznerviran provokacijama Jelene Golubović i udario je vratima. Dok se žestoki momak pakovao da napusti imanje, svim farmerima koji podržavaju rediteljku je zapretio smrću.

"Pi.aću vam po grobovima, rokaću vas ko devedesetih, ime ćete mi zapamtiti! Pi.ke obične, nema cene za moju porodicu, vi se borite za pi*ljivih 50.000 evra! Sve ste ku.ve i narkomani", vikao je.

https://www.dailymotion.com/video/x3jlhdo_farma-6-jelena-krunic-place-i-dabogda-ti-kristijane-cr-o-26-12-2015_fun

Na imanju, sem nasilja i fizičkih obračuna, došlo je do vređanja na nacionalnoj i verskoj osnovi. Semir je, naime, poludeo jer je Maja Nikolić pevala himnu Srbije "Bože pravde", pa je vikao "Alahu egber", da bi potom čak i potekao nož na Tamaru Đurić.

I Tamara Đurić je diskvalifikovana zbog govora mržnje. Ona je posle Semirovog napada doživela nervni slom i u tim trenucima klaberka je izgovorila teške uvrede, opsovala muslimane i kriminalce.

Farma se skoro i preselila u policijsku stanicu, budući da su tamičari često morali da daju izjave zbog pretnji smrću, tuča i nasilja. Policija je čak stigla na imanje i odvela Kristijana Golubovića u stanicu u Barajevu kako bi dao izjavu povodom njegovih priča da je trebalo da ubije lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, i vođe voždovačkog klana Aleksandra Kneževića Kneleta.

Hapšenje Kristijana Golubovića- Farma by denis91__

Sem tuča, Farma 6 je obilovala i seksi scenama i perverzijama. Tako su Stanija i Kristijan proveli su zajedno noć u hotelu, gde su se skoro sve vreme mazili i grlili. Njih dvoje su čak i simulirali seks, a onda je u jednom trenutku Kristijan prišao kameri i pritao produkciju da li su zadovoljni i da li žele još.

Između Kristijana i Balerine desio se seks u gazdinskoj kući kada je Jelena prekrila kameru, ali se dobro čulo što su radili.

Kristijan i Balerina u akciji (S_x u gazdinoj... by Adin_Djogic

Između Tamare Đurić i Ace Živanovića desila se ljubav, a njih dvoje su mnogo vremena provodili u spavaćoj sobi ispod čaršafa.

Farma 6/Tamara i "Aco u Gazdinskoj Kuci... by zadkostellbokizadko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track