KURIR TV SUPEREKSKLUZIVNO! SPREMNA SVADBA OD MILION EVRA: Ivanovićeva sa Švajnštajgerom u Veneciji!
Foto: Damir Dervišagić

KURIR U VENECIJI: Mladenci prave trodnevno slavlje

KURIR TV SUPEREKSKLUZIVNO! SPREMNA SVADBA OD MILION EVRA: Ivanovićeva sa Švajnštajgerom u Veneciji!

Stars -

Srpska teniserka i nemački fudbaler juče s roditeljima stigli u Veneciju, gde će se danas venčati u crkvi, dok je gala slavlje zakazano za sutra

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su oko 15 sati su zajedno s roditeljima iz Majorke stigli u Veneciji, gde će se danas venčati.Reporter Kurira snimio je Bastijana i Anu, koja je u Veneciju došla sa ocem, bratom i bratovom devojkom. Oni su snimljeni kako izlaze iz hotela u kom su smešteni, voze se gondolom kroz Veneciju, i kasnije se vraćaju u hotel.

Srpska teniserka i nemački fudbaler organizovali su svadbu od tri dana u hotelu „Aman“ gde se oženi i Džordž Kluni, koja će ih koštati oko milion evra. Sve je počelo juče, dolaskom mladenaca u Italiju.

Neće paparaceOni su uveče priredili svečenu večeru u hotelu za roditelje, danas nakon što dočekaju svatove izgovoriće „da“ u crkvi, a gala slavlje je zakazano za sutra.Kako saznajemo, gosti porodice Ivanović su juče otišli u Hrvatsku, odakle danas stižu u Veneciju, dok Švajnštajgerove zvanice dolaze iz Minhena. Svi oni će biti smešteni u hotel, ali ne u onaj u kom su mladenci, već u jedan koji je u blizini.

Stigli... Anin otac Miroslav i brat Miloš
Stigli... Anin otac Miroslav i brat Miloš

- Ana i Švajni na sve načine pokušavaju da izbegnu paparace, zato je njihovo venčanje tako tajnovito. Za svadbu u čiju organizaciju je bilo uključeno čak 300 ljudi sve je spremno. Juče su u hotel dopremili muzičke instrumente i ozvučenje. Za večeras je planirana žurka, na kojoj nije obavezan dres-kod. Sutra je svadba, na koju će gosti imati obavezu da dođu u svečanim toaletama - kaže naš izvor upućen u detalje ovog venčanja.Srpski mediji su objavili da će sutra na svadbenom veselju goste zabavljati hrvatska pevačica Nina Badrić i da će baš uz jednu njenu baladu mladenci imati prvi ples.

Ozvučenje... Radnici unose instrumente i zvučnike u hotel
Ozvučenje... Radnici unose instrumente i zvučnike u hotel

Problemi zbog svadbeInače, venčanje teniserke i fudbalera je prvobitno trebalo da se održi 6. juna u Veneciji. Ipak, Švajni je morao da odloži svadbu jer je to od njega zahtevao selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev, kako bi se posvetio Evropskom prvenstvu.

Biznismen svatKOLE STIŽE NA VESELJEAna nije zvala kolege na svadbu, ali je pozivnicu dobio Miodrag Kostić. S obzirom na to da Koleta i Aninog oca veže prijateljstvo, nije iznenađenje to što se on našao na spisku svatova. Put Venecije su krenuli i drugi biznismeni, s kojima sarađuje teniserkina porodica.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNE VIDEO SNIMKE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja