ZVEZDA GRANDA PROLAZI KROZ PAKAO: Miljani iz Maldiva treba zatvoriti, ona će ubiti nekoga!
Foto: Facebook

Mišel očajan

ZVEZDA GRANDA PROLAZI KROZ PAKAO: Miljani iz Maldiva treba zatvoriti, ona će ubiti nekoga!

Stars -
Majku mi je dva puta udarila. Slala mi je vatrogasce i hitnu pomoć na adresu, bacala petarde, napravila poplavu u dvorištu i mazala psa ko zna čime, pa je uginuo. Ćitavu noć se vozi taksijem oko kuće i u pet ujutro počne da viče

Pevač Mišel Gvozdenović odlučio je da ispriča kako izgleda njegov život u poslednjih pet godina otkako ga proganja bivša učesnica Maldiva Miljana Kulić.

"Ona me psihički urniše već pet godina i počinjem da se pitam ima li tome kraja i da li iko od nadležnih u Srbiji može da joj stane na put?! Na desetine prijava protiv nje sam podneo, sto puta je prijavljivao policiji i svako suđenje se završilo tako što kažu da ona ima papir da psihički nije zdrava. Da li bi trebalo da ubije da bi je zatvorili", pitao se Mišel i otkrivada je Miljana sve u stanju da uradi.

"Roditelji mi iz Holandije dođu na mesec i po u Čačak, a ona ih dočeka i isprati pred kapijom, gde stalno stoji. Majku mi je dva puta udarila. Slala mi je vatrogasce i hitnu pomoć na adresu, bacala petarde, napravila poplavu u dvorištu i mazala psa ko zna čime, pa je uginuo. Čitavu noć se vozi taksijem oko kuće i u pet ujutro počne da viče: Cigani, izlazite! Je.acu vam mater. K.rve jedne". Sramota me je od komšija. Meni je žao što je bolesna, ali mi je žao kroz šta moja porodica prolazi godinama", nemoćan je pevač.

"Nekoliko puta sam joj se javio da na lep način razgovaramo i da je pitam zašto to radi, a ona kaže: "Ja sam bolesna, opsednita sam sa tobom". Pokušao sam i s njenim roditeljima da pričam i oni se izvlače da je bolesna i da moram da je trpim. Jednom su mi svi bili ispred kuće i za to postoji prijava u policiji. Nekoliko puta me je gađala štiklama na nastupima i vređala ispred bine", ogorčen je pevač.

"Policija, sudije i tužioci kažu da je dijagnoza štiti od zatvora. Na kraju ću i ja da poludim od svega toga", rekao je Gvozdenović.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track