TUĐMAN OKRIVIO ŽENU: Nisam hteo, ona me je naterala!

TUĐMAN OKRIVIO ŽENU: Nisam hteo, ona me je naterala!

Crna Hronika -
Igor Tuđman, unuk Franje Tuđmana, krivicu za omamljivanje i pljačku biznismena V. B. sve vreme svaljivao na svoju suprugu Natašu Antolović

BEOGRAD - Propevali!Igor Tuđman (32), unuk nekadašnjeg hrvatskog predsednika Franje Tuđmana koji je uhapšen zbog sumnje da je sa suprugom Natašom Antolović (26) omamio pa opljačkao V. B. u njegovom stanu u Beogradu, progovorio je na saslušanju pred istražnim sudijom, saznaje Kurir. Tuđman se u policiji branio ćutanjem, a pred istražnim sudijom krivicu je prebacio na svoju ženu Natašu! Posle saslušanja, Igoru Tuđmanu i Nataši Antolović određen je pritvor do 30 dana.Susret na sajtu- Igor i Nataša su prebacivali krivicu jedno na drugo. Tuđman je delimično priznao da je učestvovao u delu koje mu se stavlja na teret, ali je rekao da je sve to bila Natašina ideja. I njegova supruga je priznala da su opljačkali V. B., ali je i ona krivicu svaljivala na Igora - kaže izvor Kurira iz istrage.Nataša Antolović je na saslušanju u policiji izjavila da je Igor još u leto prošle godine preko sajta stupio u kontakt s V. B. i da se ponekad dopisivao s njim predstavljajući se kao Nina.Bežali u Hrvatsku- Pokrenuta je istraga zbog sumnje da su Tuđman i Antolovićeva opljačkali V. B. Na redu je ispitivanje svedoka, opljačkanog V. B., kao i veštačenje kako bi se utvrdila vrednost ukradene robe. Daljom istragom biće utvrđeno i da li su supružnici izvršili još neko slično krivično delo - kaže naš sagovornik.Podsetimo, Tuđman i njegova žena Nataša uhapšeni su na graničnom prelazu Bački breg kod Sombora dok su taksijem pokušavali da pobegnu u Hrvatsku! Oni se sumnjiče da su 2. februara ugovorili seks utroje u stanu V. B. na Vračaru, a kada su Igor i njegova žena došli u stan žrtve, u jednom trenutku su mu, neopaženo, u vino sipali jak sedativ „flormidal“. V. B. je zaspao, a Igor i Nataša su, kako se sumnja, iz stana odneli dva fiksna i dva mobilna telefona, laptop, kozmetiku, manju sumu novca i ključeve od džipa „hjundai“.

Višečasovno saslušanje- Saslušanje Igora Tuđmana i njegove žene Nataše trajalo je do tri sata posle ponoći! Nataša je detaljno opisala šta se sve desilo tog 3. februara kad je opljačkan V. B. Dugo je pričala, ali je za krivično delo koje joj se stavlja na teret optužila svog supruga - kaže izvor Kurira iz istrage.

Žrtve, javite seU policiji su rekli i da veruju da V. B. nije jedina žrtva Tuđmanovog unuka!- Verujemo da je broj opljačkanih mnogo veći i zbog toga ih sve pozivamo da nam se jave - kažu u policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track