MONSTRUM: Nekadašnji policajac 7 godina silovao pastorku
Foto: Thinkstock

U Zemunu novi slučaj pedofilije

MONSTRUM: Nekadašnji policajac 7 godina silovao pastorku

Crna Hronika -
Dragoljub M. (45) pritvoren zbog toga što je pastorku K. Š. (14) uz pretnje prisiljavao na seks

BEOGRAD - Majka nije htela da sasluša ćerku.

Bivši policajac Dragoljub M. (45) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je sedam godina seksualno zlostavljao pastorku K. Š. (14)!

Lisice na ruke stavljene su mu sinoć u kući u Zemunu u kojoj je godinama zlostavljao devojčicu, a šta se sve dešavalo u njihovoj kući možda nikad ne bi ni bilo otkriveno da se devojčica nije požalila školskoj drugarici, koja je potom sve ispričala svojoj majci.Psihičke posledice- Devojčica je rekla da misli da joj njen očuh radi neke stvari koje ne bi smeo da radi iako je on uverava da je to normalno jer oni nisu u krvnom srodstvu - kazao je za Kurir sagovornik iz istrage.K. Š. je otkrila drugarici i da je više puta htela da ispriča nekome šta joj se dešava, ali to nije smela da učini jer joj je očuh pretio da će joj se svašta desiti ako to uradi.- Dete je reklo da je koristio svaku priliku kad detetova majka izađe iz kuće. Majku je često slao u prodavnicu ili je izmišljao druge razloge da žena izađe iz kuće, samo da bi ostao nasamo s pastorkom, koju je tada prisiljavao na seksualni odnos - dodaje naš izvor.Drugarica je odmah prenela majci šta je čula, posle čega je žena otišla kod školskog psihologa i sve mu to ispričala.- Tokom razgovora ispostavilo se da dete ima i psihičke traume i da je jedva čekala da nekome ispriča šta trpi! Bilo je jasno da je žrtva očuhovog nasilja, pa je odmah pozvan Centar za socijalni rad, nakon čega je slučaj prijavljen policiji. Ginekološki pregled je potvrdio da je imala seksualne odnose - priča naš izvor.Devojčicina majka je rekla inspektorima da nije znala šta je njen muž radio i uporno tvrdila da joj se devojčica nije žalila.- Proverićemo da li je to tačno jer imamo informacije da je K. Š. pokušavala da majci ispriča šta joj se dešava, ali da ona nije imala strpljenja da je sasluša i pravila se da je sve u redu. Majka je i pred inspektorima rekla da joj nikad nije palo na pamet da se nešto takvo dešava i da nikad nije primetila da s njenim mužem i detetom nešto nije u redu - kaže sagovornik iz istrage.Glumio zbunjenostDragoljub je bio uveren da nikada neće biti otkriven.- Kad je došla policija, on je bio u potpunom šoku! Pravio se da ne zna o čemu policajci govore i zbog čega ga hapse. Ponašao se kao da je devojčica sve izmislila i bilo je jasno da ne oseća nikakvu grižu savesti, već da samo razmišlja kako da se spase od kazne - kaže naš izvor.Dragoljub M. je svojevremeno radio u policijskoj stanici Savski venac i bio je u rezervnom sastavu policije. Međutim, devedesetih godina prošlog veka je napustio službu i otišao u Italiju, na privremeni rad.

Uhapšen manijak iz autobusaRadiša M. (51) iz Obrenovca, za kog se veruje da je u autobusu „Laste“ u više navrata seksualno uznemiravao devojčice, uhapšen je u Obrenovcu. Radiša M. se tereti da je u autobusima na liniji Beograd-Obrenovac otkopčavao šlic pantalona i svoj polni organ gurao devojčicama u šaku!Hapšenje psihopate iz autobusa usledilo je nakon pisanja Kurira, koji je preneo ispovest Saše S., oca jedne žrtave perverznog Radiše.- Moja ćerka i njena rođaka vraćale su se kući, a pored njih je u prepunom autobusu stajao taj monstrum. Iznenada, negde između Ostružnice i Umke, moja ćerka je osetila da je nešto dodiruje u ruci, ali pošto je mislila da je sestra, nije reagovala. Međutim, kad je isto osetila i druga devojčica, pogledale su i videle muškarca do njih kako ih pipka svojim penisom, koji viri iz otkopčanog šlica - ispričao je tad Saša S.

Problemi pre saslušanjaODBILO DA GA BRANI 12 ADVOKATAOperativci beogradske policije imali su veliki problem da saslušaju Dragoljuba M., budući da su advokati koji brane po službenoj dužnosti odbijali da brane Dragoljuba M. kad su čuli za šta je osumnjičen.- Čak 12 advokata nije htelo da uđe u slučaj i inspektori su jedva uspeli da mu nađu branioca - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track