IZBACIVANJE SA FARME: Dule napustio imanje!

IZBACIVANJE SA FARME: Dule napustio imanje!

Stars -
Danijel i Dule su ovonedeljni duelisti i oni će se takmičiti u kvizu znanja za opstanak na imanju

Farmerima je ova nedelja bila veoma uzbudljiva. Izbačena je Zorica Marković zbog fizičkog napada na Staniju, povređena je Saška Karan i upriličena je svadba Stanije i Ša.

Međutim, vreme je da neko napusti imanje.

Danijel Alibabić i Dule Bogdanović su ovonedeljni duelisti. Oni će se večeras boriti da ostanu na imanju. Obojica će sigurno dati sve od sebe budući da bi se vratili svojim lepšim polovinama.

Danijel je sam tražio od većine farmera da njemu daju štapiće kako bi poštedeo Jovanu i rekao da je, ukoliko se desi da ode kući, ponosan što je proveo vreme s njima i da su mu svi dragi i da se nada da će se družiti sa svima kad izađe.

22.30 Stigao Dule u studio

Stigao Dule u studio, rekao je da ne može da spava nikako i da je želeo da napusti imanje.

22.10 Glasanje je završeno, Danijel i Dule su u Areni, Danijel pobedio u kvizu znanja

http://www.youtube.com/watch?v=9gAVzQ8MiW8
Danijel i Dule izgleda nisu učili, a Ognjen je rekao da će odgovore morati da daju doslovce kako se nalazi u knjizi. Danijel je pobedio rezultatom od 2 prema 0, i njemu su duplirani glasovi.

Dule je imao 37,73 odsto glasova, a Danijel 62, 27 glasova posle dupliranja. Pre dupliranja, Dule je imao 54,79 odsto, a Danijel 45, 21 odsto.

Dule je na izlasku rekao Radojki da se ne brine i da se čuva. Prodrmao ju je i rekao da mora da se opusti i da će pozdraviti decu.

21.56 Milica Marković, Danijelova drugarica je u studiju

Milica je apelovala na publiku da glasa za Danijela. Ona je rekla da je Danijel napravio pravi potez jer je apelovao da Farmeri daju štapić njemu. Ona je rekla da su se svi začudili kad je imao seks jer on nije hteo da se ljubi na ulici.

21.50 U studiju Duletova podrška, kuma Dragica

"Oni jesu zaljubljeni i teško im pada da budu razdvojeni. Kuma mi više nedostaje.", rekla je Dragica. Ona misli da je Dule u poslednje vreme bio malo tiši i da se povukao sa strane. Ona je rekla da do sada nema nikome da zameri, ali da joj je teško pala svađa među Zoricom i Duletom i da on nikad ne bi rekao tako ženi. Dragica bi volela da Dule ostane i plaši se da ako Radojka ostane sama, da može neko da se zaljubi u nju.

21.48 Miki Mećava dobio tajni zadatak

http://www.youtube.com/watch?v=OpsMMGLXS5Y

Ognjen rekao Mikiju da mora da pronađe sve štekove alkohola koje imaju u kući da sve zalihe alkohola koje stižu u kuću sakrije u kućicu za izolaciju. Zadatak traje do četvrtka.

21.41 Goca Božinovska rekla da je svadba bila super

http://www.youtube.com/watch?v=X5vaF6k8Zt8

Pevačica je rekla da je svadba bila super. Takođe, prokomentarisala je odnos Stanije i FIlipa i rekla da tu nema uopšte ljubavi. Ona misli da Filip umire za Stanijom, a da je ona veoma mudra i da je pametna i da zna svakog momenta šta treba činiti. Njoj je to ok.

Za Jovanu i Danijela je rekla da je među njima čista stras i da tu nema nimalo ljubavi. "Danijel je muškarac i njega briga, ali da je moja ćerka umesto Jovane, ja bih zaključala kapiju i ne bih je pustila u kuću.", rekla je Goca.

21.38 Bebi Dol dobila tajni zadatak da bude Ekremov potrčko

Pevačici je Ognjen saopštio da bi trebalo da bude Ekremov potrčko. Mora da bude oko njega. Ona je rekla da zadatak nije strašan i da će biti šećer.

21.25 Ekrem se žalio da ga niko ne sluša

http://www.youtube.com/watch?v=Kz4PMA3fsks

Ekrem je rekao Ognjenu da nije mnogo zadovoljan svojim gazdovanjem ove nedelje. Mnogi ga nisu slušali i on ne želi više da bude gazda. Ekrem obećava da će uskoro napraviti pravi šou. On misli da će ispasti Dule, jer ga je publika "pozvala". Ako Danijel ispadne, Jovana će biti sama, a Ekrem je rekao da bi mogao sa Jovanom da pravi šou.

Pomenuo je i Sašku, da bi ona mogla da zameni Vendi i da se sa njom dogovorio da prave "šouve".

21.07 Počelo izbacivanje sa Farme, Ognjen je sa Vesnom Rivas

Ona se žalila da muškarci ne obavljaju zadatke, na primer, ne donose vodu da bi one mogle da operu sudove. Bebi Dol i Saška su obe povređene i Goca frkće jer se umorila i kuhinja je zapostavljena. Ljuba više voli da se bavi oko štale. Vesna rekla da ima mnogo pozera, kao što su Filip, Ša i Stanija.

"Goca Božinovska je poludela što smo bacali perje, a ja sam joj rekla da smo u filmu i da se opusti.", rekla je pevačica. Ona je rekla da joj Goca stalno pravi neke smicalice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja