REMI SA IGRAČEM MANJE: Vojvodina u 92. minutu iz sumnjivog penala udaljila Partizan od titule

Superliga Srbije

REMI SA IGRAČEM MANJE: Vojvodina u 92. minutu iz sumnjivog penala udaljila Partizan od titule

Fudbal -
Fudbaleri Partizana igrali su nerešeno protiv novosadske Vojvodine (1:1), u 22. kolu Superlige Srbije.

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana remizirali su sa novosadskom Vojvodinom, rezultatom 1:1, u 22. kolu Superlige Srbije.Vojvodina je do boda u Beogradu došla golom iz diskutabilnog penala u poslednjim trenucima meča.Naime, arbitar Bogdanović je u 92. minutu dosudio penal za Vojvodinu, iako je faul bio napravljen van kaznenog prostora. Trajković je prethodno prekršajem zaustavio Milinković-Savića, koji je preuzeo odgovornost i realzovao penal za konačnih 1:1.Posle slabog prvog poluvremena Partizan je poveo u 57. minutu, golom Obradovića.

http://www.youtube.com/watch?v=89FQeZsCNNs
Vojvodina Nastić Partizan Crvenoj zvezdi Zvezda sada Superlige Srbije Partizan Crveno-beli su u Subotici savladali Spartak sa 2:1 Srpska žandarmerija je uz pomoć konjice sprečila sukob navijača uoči početka derbi meča 22. kola Superlige Srbije

TOK MEČA(19.56) 94. minut - Kraj utakmiceFudbaleri Partizana remizirali su kod kuće sa Vojvodinom (1:1), koja je do boda došla iz sumnjivog penala. Crno-beli su se tako udaljili od titule pošto im prvoplasirana Crvena Zvezda sada beži tri boda.

(19.55) 93. Gooooool! Vojvodina poravnava na 1:1Milinković-Savić je rutinski realizovao jedanaestarac, koji je nad njim napravio Trajković. Fudbaler Partizana je zbog tog prekršaja dobio crveni karton.(19.54) 92. minut - Penal za Vojvodinu

Sudija Bogdanović dosudio je penal za Vojvodinu, iako se na snimku vidi da je prekršaj napravljen van kaznenog prostora, a ne u njemu.

http://www.youtube.com/watch?v=hDf1XlOF75c
(19.47) 85. minut - Vojvodina preti, Nikolić ne veruje (19.42) 80. minut - Partizan čuva prednost

(19.24) 62. minut - Prečka za VojvodinuNe predasju se gosti. Bombu fenomenalnog Milinković-Savića zaustavlja prečka. Partizan je imao puno sreće, s obzirom da se golman Lukač nije ni pomerio.

(19.19) 57. minut - Gooooool, Partizan vodi 1:0!Inicijativa domaćeg tima se isplatila. Obradović je jednu dužu akciju crno-belih krunisao pogotkom. Prethodno su sjajno kombinovali Ilić i Vulićević, da bi potom Obradović posle povratne lopte zatresao mrežu Vojvodine.

http://www.youtube.com/watch?v=V8EbrNzUN_8
(19.18) 56. minut - Bomba Drinčića, brani Žakula Nastavljaju se napadi Partizana. Drinčić je fantastično šutirao sa 30 metara pod prečku, ali je golman Vojvodine još bolje intervenisao.

(19.11) 49. minut - Pritisak PartizanaEvidentno je da crno-beli žele da postignu gol. Prvu priliku u nastavku imao je Škuletić, da bi zatim Živković, posle duplog pasa sa Škuletićem, sa 12 metara šutirao visoko preko gola.(19.08) 46. minut - Počelo je drugo poluvremeTrener Marko Nikolić ne može da bude zadovoljan igrom svog tima, pa u su u nastavku na terenu Luka i Ilić, umesto Brašanca i Malbašića. U redovima Vojvodine Popara je zamenio Živkovića.II poluvreme

(18.48) 47. minut – Kraj prvog poluvremena Završeno je prvo poluvreme na stadionu Partizana. U prvih 45 minuta igrači Vojvodine bili su bliži tome da postignu gol, pošto su Alivodić i Gaćinović imali sjajne prilike. Iako gosti od 12. minuta igraju sa igračem manje Partizan tu prednost za sada nije uspeo da materijalizuje na terenu. (18.44) 44. minut – Odlična prilika za Partizan Crno-beli tek u završnici dolaze u situaciju da ozbiljno ugroze gol Vojvodine. Lazović je izašao sam ispred golmana Žakule, ali mu u poslednjem trenutku loptu izbija Živković.(18.35) 35. minut - Partizan bez prave prilikeJaka kiša otežava posao igračima oba tima. Iako crno-beli imaju veći posed lopte, Vojvodina je za sada bolji rival. Gosti su propustili dve odlične prilike, dok je Partizan i dalje bez prave šanse. (18.21) 21. minut - Nova kolosalna prilika za Vojvodinu Malo je nedostajalo da Vojvodina povede i sa igračem manje. Gaćinović se našao u velikoj prilici posle greške odbrane Partizana. On je izašao sam ispred golmana, ali Lukač krajnjim naporom uspeva da skrene njegov udarac u korner.

(18.12) 12. minut - Crveni karton za gosteVojvodina već u 12. minutu ostaje sa deset igrača na terenu. Od samog starta fudbaleri Vojvodine igraju veoma angažovano, ali je Nastić preterao. On je prvi žuti karton dobio u 3. minutu, da bi posle povlačenja Danka Lazovića dobio i drugi žuti, odnosno crveni karton.(18.04) 4.minut - Velika prilika za Vojvodinu

Već na početku meča velika šansa za goste. Alivodić je posle kontranapada izašao sam ispred golmana Lukača, ali šutira pored gola.

(18.00) 1. minut - Počela je utakmicaOvo će biti poseban meč pošto su u zimskom prelaznom roku u Partizan prešla trojica igača Vojvodine - Miroslav Vulićević, Branimir Trajković i Petar Škuletića, kao i trener Marko Nikolić.

17.45 - Dobrodošli na Kurir sport!Utakmica Partizan - Vojvodina počinje za 15. minuta. Evo timova:Partizan: Lukač, Vulićević, Obradović, Trajković, Volkov, Živković , Brašanac, Drinčić, Malbašić, Škuletić, Lazović Vojvodina: Žakula, Živković, Pekarić, Babić, Nastić, Radoja, Poletanović, Alivodić, Milinković, Gaćinović, Stojanović.Pre početka meča kapiten Partizana Saša Ilić dobio je poklone kao najbolji strelac crno-belih u prvenstvenim utakmicama – uramljenu fotografiju njegovog 119. gola i zlatnik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track