TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Goca Tržan celim srcem pevala za Unu Savić
Foto: Tv Prva

Humanitarni šou

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Goca Tržan celim srcem pevala za Unu Savić

Pop kultura -
Sergej je apelovao da se nagrada dodeli maloj Uni Savić kojoj je neophodna transplatacija koštane srži, a Ivan Ivanović je donirao 100.000 dinara
1 / 17 Foto: Tv Prva

Goca Tržan je pobednik osme epizode Tvoje lice zvuči poznato i ona je nagradu od 1.000 evra poklonila dvogodišnjoj Uni Savić, devojčici koja boluje od teškog oblika leukemije i kojoj je hitno potreban novac za operaciju.

"Potpuno je svejedno ko je pobedio jer nagrada ide maloj Uni Savić", rekla je Goca. Akiciji se pridružio i Ivan Ivanović koji je lično dao 100.000 dinara za mali Unu i pozvao svoje kolege da učine isto.

Goca je spektakularnim nastupom i numerom Kristine Agilere "Show me how you Burlesque", fantastičnim glasom i energijom, originalnim nastupom podigla publiku i žiri. Sergej je bio oduševljen, baš kao i Goca koja je rekla da je konačno dočekala svojih tri i po minuta i to u koži žene s obzirom na to da su joj do sada zapale uglavnom muške uloge. "Bez komentara sam. Digla si letvu visoko, ne znam šta će da rade ovi posle tebe”, prokomentarisao je Sergej, specijalni član žirija koji je Gocin nastup pozdravio vriskom. "Presrećna sam zbog tebe i ove predivne numere koju si izvela”, dodala je Marija. Katarina je takođe bila oduševljena, a Ivan je rekao da je Goca ostavila jak utisak na ceo žiri.

http://www.youtube.com/watch?v=uutdjOt75yo

Stalnom žiriju Ivanu Ivanoviću, Katarini Radivojević i Marijani Mihajlović pridružio se glumac Sergej Trifunović, koji je poznat po svom britkom jeziku. Sergej je apelovao da se nagrada dodeli maloj Uni Savić kojoj je neophodna transplatacija koštane srži. On je zamolio i gledaoce da se pridruže akciji jer je intervencija hitna – SMS: 2205 ili žiro račun: 205-9011005219862-38.

Sneki je imitirala Silvanu Armenulić, Tamara i Aleksa Majkla Džeksona, a Željko Šašić Milana Mladenovića. Sara je ovoga puta biti svetska diva Šakira. Skaj se našao u ulozi Akija Rahimovskog iz "Parnog valjka", dok se Knez uspešno transformisao u Sašu Matića. Ana je imitirala Kaliopi, a Boris Milivojević je bio u koži svoje koleginice iz šou Ane Kokić!

Voditelji šou programa bili su Marija Kilibarda i Petar Strugar. Pobednik svake epizide dobija 1.000 evra nagrade koju donirati onome kome žele, a ukupni pobednik dobiće 25.000 evra, koje će takođe dati u humanitarne svrhe.

23.30 GLASOVI ŽIRIJA:Sergej Trifunović: Željko 2, Aleksa 3,Tamara 4, Ana 5, Sneki 6 Boris 7, Skaj 8, Goca 9, Sara 10, Knez 12 poena.

Marija Mihajlović: Željko 2, Skaj 3, Ana 4, Sneki 5, Knez 6, Aleksa 7, Tamara 8, Sara 9, Boris 10, Goca 12.

Katarina Radivojević: Željko 2, Skaj 3, Ana 4, Knez 5, Sneki 6, Aleksa 7, Tamara 8, Sara 9, Boris 10, Goca 12.Ivan Ivanović: Sara 2, Željko 3, Skaj 4, Ana 5, Sneki 6, Knez 7, Aleksa 8, Tamara 9, Goca 10, Boris 12.GLASOVI TAKMIČARA: Goca daje Borisu pet poena, Skaj Goci pet poena, Sara je Borisu dala svojih pet poena, kao i Ana Kokić, Snek je pet poena dala Sari, Željko Tamari, Boris je svojih pet poena dao Sara, Knez je Goci da pet poena, a to su učinili i Aleksa Jelić i Tamara Dragičević.

Sa 63 boda Goca Tržan je pobednik osme epizode Tvoje lice zvuči poznato. "Potpuno je svejedno ko je pobedio jer nagrada ide maloj Uni Savić", rekla je Goca.

Imitacije za sledeću nedelju:Željko imitira SnekiAna - FergieSkaj – Dino DvornikSneki – Karolina GočevaAleksa – Nataša BekvalacKnez – Mary J BligeTamara – Joel GreySara – Liza MinnelliBoris – MC HammerGoca – Bono Vox.

23.11 - Šou zatvora Željko Šašić imitacijom Milana Mladenovića i peva "Ti si sav moj bol". Željko je imao peh pre nastupa jer je završio na infuziji jer je imao upalu pluća. "Ti si razvalio Acu Lukasa i razvalio si Boru Čorbu, ovo nisi razvalio. Onaj vibrator se pojavio, što nije smelo da se desi. Ovo nije loše, ali sigurno slabije od svih tvojih dosadašnjih izdanja, to je moje skromno mišljenje", nije bio zadovoljan Sergej. "Nisi bio verodostojan u nastupu, ali se meni mnogo sviđa što si uradio ovaj zadatak jer nije tvoj fah i što smo promovisali staru muziku", rekla je Katarina. "Dok si svirao gitaru, tu si ga potpuno skinuo. Imao si borbu između Željka Šašića i Milan Mladenovića", rekao je Ivan. "Meni je drago što si nam pomogao da se setimo Milana. Meni se dopalo kako si pevao. Mlađa generacija znaju sve i slušaju EKV. Bio si divan", rekla je Marija.

23.03 - Super Sneki oživljava Silvanu i peva "Noćas mi srce pati". Folkerka je izjavila da je imala tremu jer je Silvana od detinjstva njen omiljeni pevač. "Ona je moj idol", rekla je Sneki. Sergeja je njena izvedba potpuno bacila u sevdah. "Jedina moja zamerka jeste da sam volio da čujem nešto teže Rane moje. Kod tebe se malo čuo triler", rekao je Sergej. "Predivno i elegantno izgledaš, kao prava diva. Meni se dopalo i kako si pevala.Odlično", rekla je Katarina. "Ja ti ništa ne bih zamerio. Sedeo bih u kafani i slušao do šest ujutro. Hvala ti na ovom uživanju", rekao je Ivan. "Zaista si bila predivna. Ovaj zadatak je bila velika odgovornost", rekla je Marija.

22.43 - Boris Milivojević ponovo ulazi u štikle, ovaj put kao njegova koleginica Ana Kokić i numera “Idemo na sve”. Boris je svojom imitacijom sve oduševio i dobro zabavio. I Ana Kokić je bila prezadovoljna: "Ovo je bio moj najbolji nastup do sada". Boris je poljubio voditelja i otpale su mu usne. "Odlepile su mi se usne", rekao je Boris. "Ti si bio izuzetan. Imali smo buckastu Kristinu, a sad i busmastu Anu Kokić. Trudnu Anu Kokić. Pokidao si. Oduševio si ", rekao Ivan. "Ovo je bilo toliko zabavno. Ja sam se oduševila kako pućiš usta, a onda si ih skinuo. Dobro si se osećao u tome, nisi imao barijeru kada treba da buduš seksi žena. Svaka čast", rekla Katarina. "Boki i ja smo bili cimeri, nisam znao da sam imao cimerku", rekao je Sergej. "Ne mogu da dozvolim da Ana Kokić ide bez karmina", rekla je Marija i našmikala je Borisa.

22.33 - Nakon štikli, Knez je ponovo u koži muškog izvođača, ovog puta Saše Matića, a peva predivnu baladu "Kad ljubav zakasni". "Mislim da će biti jako ubedljivo i dobro", rekao je pre nastupa Knez."Pokazao si fantastičan pevač. Meni je bilo super. Bilo je emotivno", rekao je Ivan. "Dobro si nas zabavio. Svi smo bili dirnuti", rekla je Katarina. "Ja sam i suzu pustio, ja ne slušam narodnu muziku. Od večeras sam veliki fan Saše Matića. Moj si veliki favorit", rekao je Sergej. "Boja ti ne odgovara i teško je doneti bariton. Jako teška numera, sjajno si uradio", rekla je Marija.

22.10 - Tamara Dragičević i Aleksa Jelić oživljavaju kralja popa Majkla Džeksona i izvode miks hitova. Odličan scenski nastup i neverovatan ples Aleke Jelića digao je na noge publiku. I žiri je stavio maske zombija i uživao u izvođenju numere. Tamara i Aleksa su napravili sjajnu energiju. I pored povrede butnog mišića, Tamara je kao pravi profesionalac odigrala čuveni "Moonwalk". "Bilo mi je teško, ali glumci su čudo. Biće teško kada dođem kući", rekla je Tamara koja je nastupila sa povređenom butinom. "Ja uvek nosim masku zombija jer nikada ne znaš kada će ti zatrebati", rekao je Ivan. "Svaka vam čast kako ste lepo igrali i nisam znala da imaš problem, Tamara. Zajedno ste imali dobar odnos. Neverovatno. Sjajno", rekla je Katarina. "Oboje ste bili sjajni. Tamara, moram da pohvalim pevanje. Aleksa, dokazao si pored toga što si dobar igrač da si dobar i pevač", rekla je Marija. "Majkl je najbolji plesač i samim tim je još teže što si plesač, sigurno ti je bilo teško. Svaka vam čast", rekako je Sergej. "Ako treba da se ljubi da prođe, žiri je uvek tu. Pevali ste super, a plesali ste super na kvadrat. Fantastična izvedba", rekao je Ivan.

22.01 - Ana Kokić kao Kaliopi i peva "Bato". "Ništa teže nije moglo da me zapadne", rekla je Ana pre nastupa. "Bilo je teško i imala sam jaku tremu", rekla je. "Nastup je bio perfektan i drago mi je da si ponovo u formi", rekao je Ivan. "Ovo je užasno teška pesma. Voleo bih da je čujem u savršenoj verziji kada ti je glas potpuno odmoran, nažalost”, rekao je Sergej. "I dalje mislim da treba da se odmoriš. Falio mi je samo malo tog bola koji pokazuje Kaliopi", rekla je Katarina. "Bila si super, bravo, svaka čast", bila je oduševljena Marija.

21.40 - Sara Jovanović kao vatrena Šakira. Publika je oduševljena kako je Sara plesala. "Doneli smo puno pozitivne atmosfere", rekla je Sara posle nastupa. Mlada pevačica je obećela da će naučiti voditeljku trbušni ples, a na sceni im se pridružila i Marija Mihajlović. "Odličan nastup. Ona jako dobro igra i dobro peva. Ti si skinula njenu boju glasa, a posebno pokrete koje si dobro uradila", rekla je Katarina. "Ti si imala istu boju glasa kao Šakira, vrlo seksi. Tvoja karlica mi zvuči poznato. Nemam zaista više šta da kažem", rekao je Sergej. "Divna si. Ozbiljan si performer. Ovo je zaista kako peva Šakira. Uvek imaj puno vere u sebe", rekla je Marija. "Svaki sekund je bio perfektan. Čestitam", rekao je Ivan. "Ja volim ples, a ne vulgarnost", rekla je Sara posle dobrih kritika.

21.33 - Prošlonedeljni pobednik Skaj Vikler u koži je Akija Rahimovskog i peva "Jesen u meni". "Imao sam tremu jer je jedan od takmičara moj prijatelj, a obećao sam da ću biti surov i da neće biti ni po babu ni po kečevima. I vrlo sam zadovoljan”, rekao je Sergej i uputio malu zamerku na tremolo u kojem kod Akija ima malo više patosa i da bi možda Skaju više legao Dado Topić. Najveća njegova zamerka odnosila se na bradu koju su maskeri napravili jer takvu bradu Aki nema. “Mene si podsetio na Akija I vokalno, meni je ovo bilo super, ti si bio fenomenalan I još jednom si pokazao da si sjajan pevač” rekla je Marija, a s njom se složila i Katarina. “Već nekoliko puta sam rekao koliko me iznenađuješ svojim nastupima, ovde ti je falila samo moja visina da bi bio kao Aki Rahimovski, meni ni maska nije bila loša. Prezadovoljan sam kako si večeras zvučao i izgledao”, zaključio je Ivan.

21.13 - Šou Tvoje lice zvuči poznato otvora Goca Tržan numerom Kristine Agilere „Show me how you Burlesque”."Napokon je do došlo mojih tri i po minute", rekla je Goca posle fantastičnog nastupa, koji je digao publiku i žiri na noge. Sergej je vrisnuo i tako pokazao da je oduševljen Gocinim nastupom."Ja sam ostao bez komentara. Digla si letvicu visoko. Ne zam šta će da rade ovi ostali", rekao je Sergej. "Ta plava sočiva ti prelepo stoje. Fenomenalno", rekla je Marijana. "Toliko hrabrosti kada padaš. Zaista sjajno", rekla je Kristina. "Ti jesi bila malo bucnuta Kristina Agilera. Po mom mišljenju ovo je bio tvoj nabolji nastup do sada", rekao je Ivan.

PRAVILA* Ovo je šou u kojem učestvuju poznati - VIP žiri i VIP takmičari*Svi takmičari moraju da znaju da pevaju* Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe* Peva se uživo* Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama* Poeni se sabiraju svake nedelje na osnovu kojih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track