Van Persi za Kurir: Vidić mi je više od prijatelja!
Foto: Beta Ap

Ekskluzivno: Zvezda Holandije i Mančester junajteda

Van Persi za Kurir: Vidić mi je više od prijatelja!

Brazil 2014 -
U Nemanji sam stekao druga za ceo život, žene su nam se zbližile, a deca zajedno išla u školu

Holandska fudbalska reprezentacija obezbedila je plasman u osminu finala Svetskog prvenstva već posle dva odigrana kola, stoga i ne čudi što je na treningu ekipe koju trenira Lui van Gal fantastična atmosfera.To se najbolje moglo osetiti na konferenciji za štampu održanoj nakon treninga, kojoj su prisustvovali zvezda Mančester junajteda Robin van Persi i fudbaler Aston Vile Ron Vlar.Izveštači Kurira iskoristili su dobar ambijent i postavili Robinu van Persiju dva pitanja. Prvo je glasilo možemo li da napravimo jedan selfi posle konferencije za štampu uz gromki smeh prisutnih novinara, a Van Persi je rado pristao.

http://www.youtube.com/watch?v=A5D8KXWJr4s

Nakon toga usledilo je pitanje kakva su mu iskustva igranja s bivšim kapitenom reprezentacije Srbije i Mančester junajteda.

Nemanja ide glavom tamo gde niko ne sme nogom
Nemanja ide glavom tamo gde niko ne sme nogom

Hvali Vidića- U poslednje dve godine toliko sam se zbližio s Nemanjom da slobodno mogu da kažem da mi je to jedan od najboljih prijatelja koje sam stekao u životu. Deca su nam zajedno išla u školu, supruge su postale veoma bliske prijateljice i zaista smo bili nerazdvojni drugovi u Mančester junajtedu - započeo je odgovor Van Persi i nastavio:- Način na koji igra fudbal i kakav život vodi van terena uverili su me da je reč o osobi koja može da posluži samo kao dobar primer.Van Persi se nakon toga osvrnuo i na Vidićeve fudbalske kvalitete:- Tako dobro igra odbranu, prosto je neverovatno o kakvom defanzivcu je reč. On uvek ide glavom tamo gde se niko ne bi usudio ni nogom. Ponekad me je više strah za njega nego za sebe tokom utakmice.Blago InteruUpitan da prokomentariše da li će Vidićev odlazak u Inter biti hendikep za Mančester junajted, Van Persi je rekao:- Svakako će biti, ali mislim da će mnogo više nedostajati meni. Neću više toliko vremena provoditi zajedno sa tako sjajnim čovekom kakav je Nemanja. Inter može da bude veoma srećan što ga je doveo.

Fotka za uspomenuSELFI SA IZVEŠTAČEM KURIRAKao što je i obećao, Van Persi je ispunio želju vašem izveštaču sa zajedničkom fotografijom. Bio je veoma ljubazan i pozirao je dok su nas istovremeno fotografisali i brojni međunarodni reporteri, a na kraju je prokomentarisao:- Super nam je selfi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track