VESNA RIVAS: Ti si šumski čovek MIĆA: Čobanice!

Svađa u studiju

VESNA RIVAS: Ti si šumski čovek MIĆA: Čobanice!

Stars -
Pevači su vikali jedno na drugo sve vreme na opšte zaprepašćenje voditelje Aleksandre koja se u jednom momentu sklonila sa strane

Vesna Rivas i Lepi Mića estoko su se posvađali u studiju Pinka.

Oni su vikali jedno na drugo sve vreme na opšte zaprepašćenje voditelje Aleksandre koja se u jednom momentu sklonila sa strane. "Ja vama ni ne trebam ovde, mogu da odem iz studija", rekla je Jeftavnovićeva.

Voditeljka je otkrila da su se Mića i Vesna već u garderobi porečkali, pa su svađu nastavili i u studiju. Mića je odmah isptavio pevačicu da se na srpskom jeziku kaže prvo "Mića i ja", a ne "ja i Mića". Ja sam rekao u garderobi da ih šminka ne može oprati", rekao je Mića, a Vesna mu je uzvratila da je on šumski čovek.

"On je šumski čovek, on ne zna šta je friziranje", uzvratila je Vesna. "Ja sam iz olimpijskog Sarajeva i ako je to šumski grad onda jesam šumski čovek", vikao je Mića i kao dokaz izvadio svoju ličnu kartu."E nisi iz Sarajevo, a ti si iz šuma oko Sarajeva! Ja sam rođena na beogradskom asfaltu", rekla je Vesna "A gde si ti rođena čobanice, koja je čuvala ovce. Ti si rođena na brdu. Došao je kraj spletkama tvojim", vikao je Mića i spomenuo Gocu Božinovsku i kako ju je Vesna vređala u prošloj farmi.

http://www.youtube.com/watch?v=CANvgWoQsY8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track