O MIGRANTIMA I BEZBEDNOSTI: Zvaničnici Rusije i Srbije razgovarali o Makedoniji
Foto: Dragana Udovičić

Pred skup u Ulan-Udeu

O MIGRANTIMA I BEZBEDNOSTI: Zvaničnici Rusije i Srbije razgovarali o Makedoniji

Vesti -
Osim o trenutnoj političkoj situaciji u Makedoniji, dvojica zvaničnika su razgovarala i o "regionalnoj i međunarodnoj bezbednosti, između ostalog i u kontekstu srpskog predsedavanja OEBS-om

MOSKVA - Sekretar ruskog Saveta bezbednosti Nikolaj Petrušev i državni sekretar u srpskom Ministarstvu unustrašnjih poslova Aleksandar Nikolić razgovarali su danas o situaciji u Makedoniji, uoči šestog međunariodnog skupa visokih predstavnika za pitanja bezbednosti, koji se otvara u Ulan-Udeu, glavnom gradu ruske republike Burjatije.

Osim o trenutnoj političkoj situaciji u Makedoniji, dvojica zvaničnika su razgovarala i o "regionalnoj i međunarodnoj bezbednosti, između ostalog i u kontekstu srpskog predsedavanja OEBS-om, prenosi Tas.

Petrušev je danas takođe imao razgovore s ministrom za bezbednost Hondurasa Hulijanom Pačekom Tinokom o bilateralnoj saradnji i borbi protiv nelegalne trgovine drogom.

Petrušev je izrazio zainteresovanost Rusije za razvoj kontakata sa Zajednicom latinoameričkih i karipskih država (CELAC).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja