Horda fašističkih huligana i sinoć divljala, ali pakleni plan im neće uspeti!
Foto: Printscreen

Gradski odbor SNS u Novom Sadu

Horda fašističkih huligana i sinoć divljala, ali pakleni plan im neće uspeti!

Vesti -

U želji da izazovu policijsku reakciju, pa prozovu državu za nasilje nad tobože mirnim demonstrantima, horda fašističkih huligana sinoć oko 23 časa bacila je molotovljev koktel u prostorije Srpske napredne stranke na Bulevaru Patrijarha Pavla 8. Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija. Molotovljev koktel se nije zapalio, jer da jeste, cela zgrada bi izgorela, a žudske žrtve bi bile neizbežne. Demonstrantima životi građana očigledno nisu bitni. Najvažnije je opravdati uložen novac domaćih i inostranih sponzora i napraviti što veći haos i štetu po gradovima Srbije. Sve u trenutku dok se odvijaju pregovori o konačnom rešenju kosovskog pitanja i dok se situacija sa korona virusom iz dana u dan pogoršava.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu smatra da krajnji cilj ovih protesta nije korona, pitanje Kosmeta, niti policijski čas, koji uzgred niko nije ni proglasio, već nasilno preuzimanje vlasti u zemlji. Kada većina njih nije smela ni da skuplja potpise građana, a kamoli učestvuje na izborima, ovaj metod im se učinio praktičnijim. Srpska napredna stranka i pristojna Srbija im poručuju da se vlast menja na izborima, dakle za četiri godine je sledeća prilika, a ne vandalizmom i primitivizmom najgore vrste. Pokušaj prevrata im neće uspeti! Ko bagri kukavica koja nije smela da prismrdi na izbore, daje za pravo da uništava javnu imovinu, kulturno-istorijske spomenike, uskraćuje kretanje? Ko su oni da blokiraju autoput Novi Sad-Beograd?

Postavlja se pitanje koji je sledeći objekat koji će napasti: Matica srpska, Miletićev spomenik, Katedrala, Saborna crkva ili neki od gradskih, pokrajinskih i državnih institucija. To je jedino u glavama tih militantnih plaćenih monstruma koji moraju da znaju da takva politika u Srbiji neće proći!

(Foto:Printksrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track