PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za petak, 1p. mart. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

EMOTIVNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Moj brat ima obostranu upalu pluća (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da njegov brat Andrej ima obostranu upalu pluća.

PATRIJARH SRPSKI PORFIRIJE: Imam pisma Stepinca, neki delovi su duboko problematični

Patrijarh srpski Porfirije rekao je da ima pisma koja je kardinal Katoličke crkve u Hrvatskoj za vreme Drugog svetskog rata Alojzije Stepinac upućivao papi Piju XII i da se u njima mogu naći mesta koja su "duboko problematična".

Patrijarh Porfirije, manastir, Jasenovac, Liturgija
foto: Printskrin Tanjug

ISTRAGA PROTIV LIDERA STRANKE SLOBODE I PRAVDE ZBOG TAJNIH RAČUNA: Đilasu preti 10 godina zatvora i oduzimanje imovine?!

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, protiv koga su nadležni organi pokrenuli istragu za utvrđivanje porekla novca koji drži na nekoliko računa širom sveta, mogao bi da dobije i deset godina zatvora ukoliko se dokaže da ga je stekao zloupotrebom položaja, te utajio porez, objašnjavaju stručnjaci!

POTPISAN SPORAZUM SRBIJE, CRNE GORE I SEVERNE MAKEDONIJE: Na proveri imovina sumnjivih funkcionera u zemljama regiona

Ministarka pravde Srbije Maja Popović, ministar pravde ljudskih i manjinskih prava Crne Gore Vladimir Leposavić i predsednica Komisije za sprecavanje korupcije Severne Makedonije Biljana Ivanovska potpisali su danas u Beogradu Međunarodni sporazum o razmeni podataka o imovini javnih funkcionera

PROLEĆE STIŽE SAMO NA KALENDARU: Meteorolozi najavili obilne padavine za naredna 72 sata OČEKUJE SE I 30 CM SNEGA

Sa prvim danima proleća stižu nam i pahulje, a prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda za vikend se očekuje sneg u celoj zemlji, izuzev severnih krajeva gde će biti suvo.

live korona, live blog, presek stanja
foto: Shutterstock, Printscreen/covid19.rs

KORONA BROJKE SKORO ISTE KAO JUČE: Danas 5.305 novozaraženih, preminulo 29 pacijenata, raste broj obolelih na respiratorima

U Srbiji je u prethodnih 24 sata na korona virus testirano 17.208 građana od kojih je 5.305 novozaraženih. Preminulo je 29 pacijenta, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije trenutno se nalaze 228 obolela.

VLADA SRBIJE POTVRDILA: Ovi objekti mogu da rade uprkos merama

Knjižare koje nisu u sklopu tržnih centara mogu da rade uz poštovanje protivepidemijskih mera, potvrđeno je iz Vlade Srbije.

Abduldželal Esati, Zoran Zaev
foto: Privatna Arhiva, Facebook/Zoran Zaev

ZORAN ZAEV EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Zaštitićemo dr Džekija kome prete smrću jer želi da volontira u Srbiji! LIČNO ĆU REŠITI PROBLEM

Zoran Zaev, premijer Severne Makedonije, kaže za Kurir da će lično da razgovara sa anesteziologom dr Abduldželalom Esatijem (67) iz Tearca kod Tetova, čijoj porodici, kako tvrdi sam doktor Džeki, prete smrću jer moli da volontira u Srbiji i to uglavnom njegovi sunarodnici Albanci.

PUSTILA VELJU NEVOLJU NA SLOBODU: Uhapšena nadzornica dala zeleno svetlo da se Belivuk PUSTI IZ KUĆNOG ZATVORA pre vremena!

Suzana V. (63) iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, koja je nedavno privedena zbog sumnje da je tražila i primala poklone od robijaša, dala je zeleno svetlo da se Velja Nevolja pusti iz kućnog zatvora pre vremena

KOKEZA ODLEPIO ZA MANEKENKOM: Tajna veza čelnika FSS i dugonoge Kruševljanke! RANIJE BILA U VEZI SA UNUKOM BORISA JELJCINA

Čelnik FSS, koji je privođen u SBPOK u slučaju „carinska mafija“, u vezi je sa top-modelom Tamarom Lazić, najpoznatijom po reklamama za donji veš.

ZEMLJOTRES OD 3,1 STEPENA U BiH: Epicentar kod Stoca, osetio se i u Dubrovniku

Zemljotres jačine 3,1 stepen po Rihteru pogodio je večeras Bosnu i Hercegovinu. Epicentar zemljotresa bio je 8 kilometara jugoistočno od Stoca, na dubini od jednog kilometra.

ZAHAROVA O BAJDENOVOM PADU NA STEPENICAMA: Kažu da je to bio vetar, čudo da nisu ruski hakeri! (VIDEO)

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala je na šaljiv način incident sa američkim liderom Džozefom Bajdenom koji se tri puta spotakao dok se penjao u predsednički avion.

DRUGA VEZANA POBEDA ZVEZDE U EVROLIGI: Džordan Lojd BRUTALNOM partijom doneo pobedu crveno-belima na teškom gostovanju u Atini!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Atini Panatinaikos sa 86:82 (17:23, 23:17, 20:19, 26:23), u utakmici 30. kola Evrolige.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track