PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za sredu 12. maj. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ: Belivukovi koljači Zviceru slali ćevape od ljudskog mesa! Kriminalci hteli da me ucenjuju preko sina, ja ne plaćam reket!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na televiziji Prva, govorio je o svim aktuelnim temama, kao što su borba protiv organizovanog kriminala, sa akcentom na klan Veljka Belivuka i njegovu "vikendicu smrti" u Ritopeku.

PREDSEDNIK OBJAVIO DIRLJIVU PORUKU: U inat svima! Danilo, voli te tata!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu objavio je dirljivu fotografiju sa sinom Danilom.

ČEDO, NI KOMENTAR NE ZASLUŽUJEŠ! Bocan-Harčenko odgovorio na tvrdnje Jovanovića da su RUSKI AGENTI pokušali da mu drogiraju ćerku

Ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko nije želeo da komentariše tvrdnje lidera LDP-a Čedomira Jovanovića da su "ruski agenti" pokušali da podmetnu drogu njegovoj ćerki.

EKSKLUZIVNO! PAHOR ZA KURIR: Ako bi EU primila sve države zapadnog Balkana, obezbedio bi se mir, a granice više ne bi imale značaj Predsednik Slovenije Borut Pahor u ekskluzivnom intervjuu za Kurir, Pahor kaže da bi Evropska unija (EU) proširenje na zapadni Balkan morala da stavi na značajno višu poziciju na svojoj agendi.

Reset 2021, Tomislav Momirović
foto: Printscreen Kurir

SRBIJA GRADI VELIKU LUKU NA DUNAVU: Bogojevo velika šansa da postanemo najveća REGIONALNA SILA u rečnom transportu (VIDEO)

Luka u Bogojevu biće jedna od najlepših na ovom delu Dunava kad okončamo investicije u njeno proširenje od 60 miliona evra, izjavio je danas prilikom obilaska luke "Dunav" ministar građevinarstva Tomislav Momirović.

POZNATO GDE MOŽEMO NA MORE I POD KOJIM USLOVIMA: Neophodno da se 24 sata pre puta popuni onlajn obrazac za lakši PRELAZAK GRANICE Interesovanje za letovanje u toj zemlji, ali i ostalim turističkim destinacijama je veliko, kažu upućeni, međutim, građani su često zbunjeni oko uslova ulaska koji važe za pojedine zemlje pošto se menjaju na dnevnom nivou.

ZA ULAZAK U GRČKU POTREBAN VAM JE I PLF FORMULAR: Evo kako se popunjava i zašto je važno da to URADITE NA VREME!

Turisti iz Srbije od danas u 14 sati po grčkom vremenu, mogu da pređu na teritoriju Grčke i na graničnim prelazima "Evzoni" i “Promahonas”.

live blog
foto: Shutterstock, Printscreen

SVE BOLJE KORONA BROJKE: Danas 787 novozaraženih, 17 pacijenata preminulo U Srbiji je u prethodna 24 sata na korona virus testirano 12.514 građana od kojih je 787 novozaražen. Preminulo je 17 pacijenata dok se na respiratorima širom zemlje nalazi 101 obolelih.

U JUNU PRAVIMO SVADBE! Dr Darija objasnila od čega zavise proslave sledećeg meseca

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević izjavila je da "praktično od danas" može da počne organizovanje kongresnih skupova i seminara sa manje od 100 ljudi.

KRIZNI ŠTAB PRELOMIO: Ovo su nove mere! Odlučeno kada će biti moguća masovna okupljanja (KURIR TV) Održana je sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa. Po završetku sednice javnosti se obratio dr Zoran Gojković.

KRVAVA IZDAJA PRIJATELJA: Kumovi i drugovi mamili Veljine žrtve u vikendice smrti gde ih je on brutalno ubijao i kasapio

Grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića žrtve je namamljivala u vikendice smrti preko njihovih bliskih i dugogodišnjih prijatelja, kumova i osoba u koje su imali poverenje, pa su ih potom na brutalan način ubijali i kasapili!

Božana Vujinović
foto: Shutterstock, Privatna Arhiva

OTKRIVAMO TAJNI SPISAK VIP KLIJENATA POZNATE PROSTITUTKE: Božani seks plaćali fudbaleri, moćni političar, srpski milioner, glumac

Vujinovićevu angažovali uglavnom veoma bogati i moćni ljudi iz naše zemlje, a jedan sportista je zbog nje bio na korak da izgubi porodicu

UHAPŠEN UČITELJ PEVANJA (77) IZ ZAJEČARA ZBOG SILOVANJA DEVOJČICA: Policija pronašla UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE na njegovom USB

Više javno tužilaštvo u Zaječaru odredilo je zadržavanje do 48 sati za V. D. (77) iz tog grada zbog sumnje da je od 2005. do 2014. godine u više navrata obljubio tada maloletne devojčice koje danas imaju 27 i 25 godina.

nasilje
foto: Shutterstock

UHAPŠEN (33) ZBOG NAPASTVOVANJA ROĐAKE (18): Užas u Vranjskoj Banji! Baka spasla unuku većeg zla

Policija je uhapsila 33-godišnjaka iz Bujanovca Đ.I. pod sumnjom da je u sredu oko 21 sat napastvovao svoju 18-godišnji rođaku M.A. u kući njene bake u Vranjskoj Banji, potvrđeno je iz Osnovnog tužilaštva.

NIŠTA OD USTAŠKOG DERNEKA U BLAJBURGU: Ljubitelji NDH nisu ni prijavili skup, ali su antifašisti ipak spremni za sve

Austrijski mediji objavili su da tradicionalni majski skup u Blajburgu, koji evropski mediji inače nazivaju "najvećim fašističkim okupljanjem u Evropi", još nije prijavljen ove godine.

ARAPSKI SVET SE DIGAO: Jordanci i Libanci masovno prelaze granicu da podrže Palestince, žestoki okršaji na Zapadnoj obali VIDEO

Situacija na Bliskom istoku se razbuktava, pa tako Jordanci u velikom broju prelaze granicu i kreću ka palestinskoj teritoriji, a iz pravca Libana grupe ulaze u Izrael. Veliki broj Arapa se okuplja u znak podrške Palestincima.

ZVANIČNO! Odložen meč Cicipasa i Novaka, nastavak u subotu

Meč četvrtfinala mastersa u Rimu između najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i Grka Stefanosa Cicipasa biće nastavljen sutra, saopštili su organizatori.

SAVIĆEVIĆ O REGIONALNOJ LIGI: Stvarno mislite da Zvezda može da ode u Split, a Hajduk dođe u Beograd?

Legenda jugoslovenskog fudbala, Dejan Savićević, poznat je kao neko ko baš uvek kaže ono što misli, sviđalo se to nekome ili ne. Tako je i ovog puta govorio o aktuelnim fudbalskim temama, koje potresaju čitav region.

večiti derbi, Partizan, Crvena zvezda
foto: @starsport

VIŠE NEMA DILEME! Večiti derbi u finalu Kupa igraće se bez prisustva poblike!

Povratak publike na teren i dalje nije realan, istakao član kriznog štaba Zoran Gojković.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track