MIRNA NOĆ: Tri udesa u Beogradu
Foto: Zorana Jevtić

Božić dočekan kod kuće

MIRNA NOĆ: Tri udesa u Beogradu

Beograd -
Lekari hitne medicinske službe u Beogradu protekle noći su intervenisali ukupno 102 puta, a bilo je 11 intervencija na javnom mestu

BEOGRAD - Protekla noć u Beogradu bila je mirna, a dogodila su se tri saobraćajna udesa bez težih posledica, rečeno je u gradskoj Hitnoj pomoći.

Jedan 50-godišnji muškarac poginuo je sinoć u Batajnici kada ga je udario voz koji mu je otkinuo glavu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.Nesreća se dogodila sinoć oko 22.12 sati, na oko dva kilometra od železničke stanice, a za sada nisu poznati uzroci nesreće, rekla je Macura.

Tokom noći ekipe Hitne pomoći intervenisale su 102 puta, pri čemu je 11 intervencija bilo na javnom mestu, a dogodile su se tri saobraćajne nesreće.Oko 1.48 na uglu Bulevara oslobođenja i Tiršove ulice u saobraćajnoj nesreći povređen je 20-godišnji muškarac, koji je sa razderotinom čela i povredom kolena prevezen u Urgentni centar.

U 2.47 na Zrenjaninskom putu, na skretanju za Padinsku Skelu, povređena su dva muškarca - 28-godišnji mladić imao je tupu povredu glave, a 25-godišnji mladić tupu povredu glave, posekotinu vrata i povredu kolena, i obojica su prevezena u Urgentni centar.

Jutros u 4.22 na ulazu u Jakovo ekipa Hitne pomoći pozvana je zbog prevrtanja automobila, ali na mestu nesreće nije zatekla nikoga, i rečeno im je da je vozač sa slomljenim kukom privatnim vozilom prevezen u bolnicu.Od hroničnih bolesnika noćas su se najviše javljali astmatičari, rekla je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track