RADNO VREME ZA PRAZNIK: Većina prodavnica otvorena i 1. maja
Foto: Thinkstock

Parkiranje se ne naplaćuje

RADNO VREME ZA PRAZNIK: Većina prodavnica otvorena i 1. maja

Beograd -
Pijace rade uobičajeno. Benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda rade od 00 do 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20

BEOGRAD - Većina trgovinskih radnji u Beogradu, u četvrtak će biti otvorena, ali će raditi skraćeno, dok će u petak, 2. maja, raditi normalno.

Prodajni objekti Merkatora (Mercator) i Roda, 1. i 2. maja biće otvoreni i radiće prema redovnom radnom vremenu.

Prodajni objekti kompanije Idea u četvrtak, 1. maja, biće otvoreni do 15, a u petak, 2. maja, radiće redovno radno vreme.

U četvrtak do 18 radiće samo dežurni objekti Maksi supermarketa i mini Maksi, kao i Tempo i Tempo ekspres prodavnice, dok će 2. maja sve prodavnice raditi uobičajno.

Dežurni prodajni objekti, pretežno prehrambeni, danas moraju da rade najmanje od 9 do 18, sutra mogu biti zatvoreni, a 2. maja moraju da rade najmanje od 9 do 12.

Benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda rade od 00 do 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20. Javno komunalno preduzećea (JKP) "Parking servis" saopštilo je da sutra i u petak, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Kako je navedeno, tim danima će biti zatvoreni šalteri za rad sa strankama u Kraljice Marije 7, Mileševskoj 51, kao i u Ulici Starine Novaka 22. Prvi radni dan JKP "Parking servis" je subota, 3. maj, kada će kontrola i naplata parkiranja u zoniranim delovima grada i svi šalteri raditi po uobičajenom radnom vremenu za subotu.

Tokom prazničnih dana i sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni i radiće po uobičajenom sistemu naplate, dok će šlep-služba - pauk, raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track