Barajevo u utorak ceo dan bez vode

Barajevo u utorak ceo dan bez vode

Beograd -
Bez vode će ostati potrošači u naseljima Barajevo, Gunjica, Guncati, Meljak, Vranić, Baćevac, Veliki Borak, Šiljakovac, Mali Leskovac, Ravni Gaj, Gaj i Lisović
BEOGRAD - Zbog radova na crpnoj stanici "Lipovica", nekoliko naselja u opštini Barajevo biće bez vode u utorak, 3. aprila, od osam sati do ponoći, najavljeno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".
Bez vode će ostati potrošači u naseljima Barajevo, Gunjica, Guncati, Meljak, Vranić, Baćevac, Veliki Borak, Šiljakovac, Mali Leskovac, Ravni Gaj, Gaj i Lisović.
Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom biće obezbeđene autocisterne, a na meštane se apeluje da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.
Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove završe u što kraćem roku i mole potrošače za razumevanje, jer će ovim radovima biti obezbeđeno pouzdanije snabdevanje potrošača vodom u tom delu grada.
Dodatne informacije o isključenjima potrošači mogu da dobiju u Kontakt centru "Beogradskog vodovoda" na telefon 3606-606, kao i na internet adresi www.bvk.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track