ZAVRŠENI RADOVI: Tramvaji 7,9L i 13 ponovo saobraćaju do Bloka 45
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

GSP

ZAVRŠENI RADOVI: Tramvaji 7,9L i 13 ponovo saobraćaju do Bloka 45

Beograd -
Na beogradskim ulicama saobraćaju 1.256 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.032 autobusa, rekao je dežurni dispečer GSP Beograd Milorad Brisić

BEOGRAD - Tramvaji na linijama 7, 9L i 13, koji su tokom vikenda zbog radova saobraćali skraćenim trasama, od jutros saobraćaju do Bloka 45, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd.

Na beogradskim ulicama saobraćaju 1.256 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.032 autobusa, rekao je dežurni dispečer GSP Beograd Milorad Brisić. Saobraćaj u Beogradu trenutno je povremeno pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

Saobraćaj je povremeno pojačan na Zrenjaninskom putu, Pančevačkom mostu, Smederevskom putu i Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom drumu, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić.

Dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, istakao je Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track