Jovičić (SNS): DS je brod koji tone
Foto: Fonet

Skupština Beograda

Jovičić (SNS): DS je brod koji tone

Beograd -
BEOGRAD - Demokratska stranka je brod koji tone i koji svi napuštaju, poručio je šef odborničke grupe SNS u gradskom parlamentu Aleksandar Jovičić koji kaže da o toj nemoći demokrata svedoči sprovođenje političkog i pravnog nasilja na Vračaru.

"Gradske opštine na kojoj je (juče) usvojen budžet, kao najvažniji akt svake opštine, grada i države započet je sa 22 odbornika, iako neophodni statutom i zakonom definisani kvorum iznosi 23 odbornika. Sada je svima jasno da je DS brod koji tone i koji svi napuštaju", naveo je Jovičić u pisanoj izjavi medijima.

On, međutim, dodaje da to nije sve. "Vračar je jedina gradska opština koje je svoj budžet usvojila pre nego što je usvojen budžet Grada Beograda, raspoderili su unapred novac koji im Grad još uvek nije dodelio, zašto? Jedini mogući odgovor je da su požurili da razdele kolač, da prebace pare na sumnjive račune, dok to još uvek mogu. Možda da izfinansiraju još koji pašnjak", naveo je Jovičić.

Poručuje da u opštini, u kojoj funkcioneri DS-a tvrde da su najjači, i da je njihovo uporište u Beogradu, DS se koristi mahinacijama i mutnim radnjama, kako bi opstao, i kako bi sačuvao privilegije svojim funkcionerima po svaku cenu! "Vreme je da beogradske opštine konačno oslobodimo od kriminalne stege koja ih guši već godinama, građanima je to jasno i na predstojećim lokalnim izborima će to i pokazati", navodi Jovičić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track