NOĆ U BEOGRADU: 1 saobraćajka, astmatičari se žalili na tegobe
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 118 puta

NOĆ U BEOGRADU: 1 saobraćajka, astmatičari se žalili na tegobe

Beograd -
Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu intervenisala 118 puta od kojih 15 na javnom mestu, a u jednoj saobraćajnoj nezgodi povređen je motorciklista, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 19.31 sati na uglu ulica Cara Dušana i Tršćanske u Zemunu povređen je 27-godišnji motorciklista, koji je prebačen u KBC "Zemun".

Hitna pomoć je imala i poziv u 01.37 sati posle nezgode na Batajničkom drumu u smeru ka Batajnici, ali je policija u međuvremenu poziv otkazala.

Hitna pomoć je intervenisala i u 06.28 sati u Ulici Isidora Stojanovića u naselju Plavi horizonti, gde su bili prisutni i vatrogasci, pri čemu su dvoje dece i dve odrasle osobe prebačeni u KBC "Bežanijska kosa".

Dežurna ekipa je noć provela u Studentskom gradu, gde je obeležen Dan studenata, ali intervencija nije bilo jer je sve proteklo u najboljem redu.

Tokom noći su se za pomoć najviše javljali astmatičari, hipertoničari i osobe sa visokom temperaturom zbog virusnih respiratornih infekcija, navela ja Macura.

Kako je dodala, juče je zabeleženo 158 intervencija Hitne pomoći od čega 56 na javnom mestu, uključujući devet saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške traume - jedna žena pešak i jedan motorciklista.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track