Najnovije vesti

DINOSAURUSI DOLAZE NA KALEMEGDAN: Klinci će omiljenog reptila moći da jašu i prošetaju na uzici!
Foto: Beoinfo

Otvaranje ispred Stambol kapije sledeće subote

DINOSAURUSI DOLAZE NA KALEMEGDAN: Klinci će omiljenog reptila moći da jašu i prošetaju na uzici!

Beograd

BEOGRAD - Ispred Stambol kapije na Beogradskoj tvrđavi, od subote, 18. juna, biće postavljen Dino park pod nazivom „Jura avantura”.

Svečano otvaranje zakazano je za 13 časova. Više od 35 replika dinosaurusa u prirodnoj veličini, među kojima će biti i pokretnih reptila iz praistorije koji ispuštaju zvuke, biće dostupni za istraživanje, fotografisanje i edukaciju mališana.

„Jura Avantura” ponudiće deci i odraslima i veliki broj kulturno-zabavnih i edukativnih sadržaja: vikendima će biti organizovane igre bez granica, predavanja i radionice, a u posetu će im dolaziti i mađioničari.

Radoznali mališani biće u prilici da na momenat postanu paleontolozi, da istražuju i otkopavaju fosilne ostatke pomoću specijalnog alata. Najhrabrija deca moći će da jašu svog omiljenog pokretnog dinosaurusa, da se fotografišu u čeljustima T-reksa i da na uzici šetaju spinosaurusa.

Direktor JP „Beogradska tvrđava” Petar Andrijašević ističe da će zahvaljujući „Juri Avanturi” Beograd i Beogradska tvrđava dobiti zabavan park na kojem će mu pozavideti mnogi evropski gradovi. Park će biti prepun sadržaja, smešten u hladovini velelepnih platana i biće pravo mesto za uživanje cele porodice u letnjim danima.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...