BURNA NOĆ U BEOGRADU: 14 povređenih u 7 saobraćajki, muškarac izboden nožem u Zemunu
Foto: Dragana Udovičić

Hitna pomoć intervenisala 104 puta

BURNA NOĆ U BEOGRADU: 14 povređenih u 7 saobraćajki, muškarac izboden nožem u Zemunu

Beograd -

U sedam saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povredjeno 14 osoba, dok je u Zemunu jedna osoba ranjena nožem, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je osam osoba lakše povredjeno u udesu koji se dogodio jedan čas nakon ponoći na Smederevskom putu.

"U saobraćajnoj nezgodi u 00.59 na raskrsnici ulica Alekse Nenadovića i Njegoševe lakše povrede je zadobio jedan muškarac. U 22.28 u Borskoj ulici, takodje je povredjen muškarac (28)", navela je Macura.

Ona je doda da je u saobraćajnoj nezgodi na novom Obrenovačkom drumu, u smeru ka Ostružnici povredjen muškarac, dok je na Mirijevskom vencu lakše povredjen pešak, a u udesu u 22.24 na Pančevačkom putu lakše je povredjena žena (44).

Sinoć oko 19.27 u saobraćajnoj nezgodi u Učiteljskoj ulici povredjeno je dete od 10 godina, a nešto pre 19.00 časova u Zemunu nožem je povredjen muškarac kome je konstatovan "manji broj plitkih uboda u donjem delu ledja", rekla je Macura.

Prema njenim rečima Hitna pomoć tokom noći i jutra intervenisala 104 puta i od tog broja 24 intervencija bilo je na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertenzičari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track