PRAZNIČNA RASVETA: Beograd bira najlepšše okićenu fasadu i terasu u prestonici
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Raspisan konkurs

PRAZNIČNA RASVETA: Beograd bira najlepšše okićenu fasadu i terasu u prestonici

Beograd -

BEOGRAD - Direktor Beokom servisa Darko Glavaš najavio je danas da Beograd raspisuje konkurs za najlepše okićenu fasadu stambene zgrade ili terase u prestonici, a koje će biti dekorisane u skladu sa predstojećim praznicima.

On je naglasio da će konkurs biti raspisan za najlepše okićene fasade stambenih zgrada, privatnih kuća, kao i terase koje na taj način doprinose celokupnom svečarskom ambijentu u Beogradu.

"Građani su naši partneru u ovom poslu i zato želimo da omogućimo svima koji hoće da doprinesu kompletnom pozitivnom utisku da nam se pridruže, a taj trud biće nagrađen adekvatnim nagradama", naveo je Glavaš, preneo je Beoinfo.

On je precizirao da će konkurs biti raspisan 15. novembra na koji će građani moći da se prijavljuju do 5. decembra, na poznate telefone Beokom servisa: 0800110011 (besplatan poziv za Telekom mrežu), i za sve ostale mreže na broj telefona 011/30 90 007.

Komisija, u kojoj će biti predstavnici JKP "Javno osvetljenje", Sekretarijata za energetiku, Sekretarijata za komunalno stambene poslove, JKP "Zelenilo Beograd" i Beokom servisa, obilaziće, od 5. do 15. decembra prijavljene lokacije, a rezultati će biti poznati oko 20. decembra.

"Nagrade za prva mesta u svakoj od tri kategorije biće novčana, pa će dobitnici na ovaj način moći da osvojena sredstva dalje ulažu u neku buduću novogodišnju rasvetu i dekoraciju, kako bi zajedno dopruneli da naš grad bude privlačniji", istakao je Glavaš.

On je podsetio da je Beograd u noći između 10. i 11. novembra uključio kompletnu svečanu novogodišnju rasvetu na 51 lokaciji širom grada, uključujući i niz novih mesta koja su po prvi put osvetljena rasvetnim elementima najnovije generacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track