Tragom Ive Andrića svake srede

Šetnja

Tragom Ive Andrića svake srede

Beograd -
U ciklusu "Književni vodič kroz Beograd" biće organizovane slične šetnje i upoznavanja sa piscima Stevanom Sremcem, Brankom Ćopićem i Borom Stankovićem

BEOGRAD - Obilazak značajnih mesta u Beogradu koja su obeležila život i rad pisca Ive Andrića, biće organizovan u sredu 6. juna u 18 sati.

Šetnje "Tragom Ive Andrića" biće organizovane svake srede do 25. jula, povodom godine jubileja tog pisca.

Prijavljivanje zainteresovanih, informacije i ostali detalji o tom programu dostupni su na broj telefona 066/056 906. U ciklusu "Književni vodič kroz Beograd" biće organizovane slične šetnje i upoznavanja sa piscima Stevanom Sremcem, Brankom Ćopićem i Borom Stankovićem.

Šetnje posvećene Stevanu Sremcu na programu su u petak 8. juna, 29. juna i 20. jula, a polazak je u Knez Mihailovoj ulici ispred Likovne galerije Kulturnog centra Beograda.

Šetnja posvećena Bori Stankoviću planirana je za petak 22. juna i 13. jula, a okupljanje je u Kalemegdanskom parku kod Spomenika zahvalnosti Francuskoj.

Upoznavanje sa Beogradom Branka Ćopića je 15. juna i 6. i 27. jula, a okupljanje je kod fontane "Vrelo života" ispred Beograđanke.

U dvočasovnim besplatnim šetnjama zainteresovanima će biti predstavljena najzanimljivija mesta u Beogradu vezana za život i rad trojice srpskih pisaca.

Ciklus "Književni vodič kroz Beograd" organizuje Centar za kulturne inicijative "Kulttura" uz podršku Grada Beograda i Sekretarijata za kulturu.beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track