UŽASNI DETALJI JUTROŠNJE SAOBRAĆAJKE NA SLAVIJI: Čuo se jak prasak, a onda je vozač izleteo kroz šoferku! Bio je sav krvav i bez svesti!
Foto: Kurir

strašno

UŽASNI DETALJI JUTROŠNJE SAOBRAĆAJKE NA SLAVIJI: Čuo se jak prasak, a onda je vozač izleteo kroz šoferku! Bio je sav krvav i bez svesti!

Beograd -

Autobus na liniji 47 jutros se zakucao u banderu na Slaviji, a svedoci tvrde da je tom prilikom vozač (60) izleteo kroz šoferšajbnu i završio sav krvav na asfaltu.

"Bio sam sa druge strane kružnog toka, i nakon praska, video sam da je vozač izleteo kroz prednje vetrobransko staklo. U pomoć su mu prvi pritekli vozači trola, koji su se zatekli ovde. Bilo je užasno, čovek je bio bez svesti i sa velikim povredama. Bilo je svuda krvi... Pretpostavljam da je izgubio kontrolu i da je birao da udari u banderu umesto da ubije nekog", priča jedan od očevidaca, dodajući da je hitna pomoć stigla ubrzo na lice mesta, kao i to da su reanimaciju započeli već na pločniku.

Vozač je u svesnom stanju odvezen u Urgentni centar na reanimaciju, a niko od putnika nije bio povređen.

"Naš vozač A.Č. (1958) je upravljao vozilom. Vozilo je novo, pre mesec dana registrovano, tehnički ispravno. Vozač je zaposlen duže vreme, nikada nismo imali problema sa njim, to je zaista jedan divan i pošten čovek. I mi smo šokirani ovim sto se dogodilo, to je linija 47 noćnog prevoza. Čekamo detalje istrage", kaže Drago Tošić, ispred Konzorcijuma privatnih prevoznika.

U Hitnoj pomoći su objasnili da je do nezgode došlo jutros u 06:26 sati, nakon čega je vozač autobusa - muškarac s povredom glave i otvorenim prelomom desne potkolenice, u svesnom stanju, prevezen u Urgentni centar na renimaciju.

foto: Kurir

Prilikom sudara došlo je do oštećenja jedne od bandera na kružnom toku i naneta je velika materijalna šteta, zbog čega će tramvajski i trolejbuski saobraćaj danas biti ukinut. Umesto toga, sugrađanima će na raspolaganju biti autobusi koji će nositi oznake tramvaja i trola.

Tramvaji na linijama 2L i 3 preusmereni su na Resavsku ulicu, dok su linije 9, 10 i 14 podeljene na dva dela, a umesto trolejbusa, u saobraćaj se ubacuju autobusi.

foto: Kurir

Ekipe parking servisa imaju poteškoće da pomere autobus, pošto je vozilo "nasađeno" na banderu. Oštećenje kontaktne mreže je veliko, pa se, prema prvim procenama, normalizacija saobraćaja očekuje oko podneva.

(Kurir.rs/Blic/J.A)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track