Izboden mladić kod Vukovog spomenika

Hitna pomoć

Izboden mladić kod Vukovog spomenika

Beograd -
Mladić je nešto pre 22 časa kod Vukovog spomenika zadobio dve ubodne rane u predelu desne natkolenice, odnosno butine, dve ubodne rane u predelu grudnog koša i jednu ubodnu ranu u potiljačnom delu glave

BEOGRAD - Mladić star 20 godina zadobio je sinoć u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu pet ubodnih rana nanetih nožem, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Mladić je nešto pre 22 časa kod Vukovog spomenika zadobio dve ubodne rane u predelu desne natkolenice, odnosno butine, dve ubodne rane u predelu grudnog koša i jednu ubodnu ranu u potiljačnom delu glave, rekla je Macura. Mladić je prevezen u Urgentni centar, dodala je Macura.

Na uglu ulica 27. marta i Starine Novaka rano jutros oko šest časova žena starosti 46 godina je povređena kao pešak u saobraćaju, istakla je Macura.

Žena je zadobila povredu grudnog koša i ručnog zgloba i prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura. Hitna pomoć je tokom protekle noći obavila 116 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, a lekarima su se najčešće javljali astmatičari, srčani i psihijatrijski bolesnici i osobe sa hipertenzijom, rekla je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track