SREĆAN KRAJ DRAME ZBOG DEČJEG NESTAŠLUKA: Mališa (10) iz Surčina pobegao iz škole pa se iz straha od grdnje krio u garaži! Ali evo gde je pre toga proveo čitav dan
Foto: Printscreen Facebook

avantura koja je prepala njegove roditelje

SREĆAN KRAJ DRAME ZBOG DEČJEG NESTAŠLUKA: Mališa (10) iz Surčina pobegao iz škole pa se iz straha od grdnje krio u garaži! Ali evo gde je pre toga proveo čitav dan

Beograd -

BEOGRAD - Desetogodišnji surčinski školarac, zbog kog se čitav Beograd u ponedeljak digao na noge, pronađen je živ, zdrav i nepovređen u garaži rođene kuće u Surčinu!

Pošto je njegova porodica alarmirala policiju i na društvenim mrežama objavila da je mališan nestao oko 13 časova na putu do škole, drama je okončana srećnim krajem jer je dečak pronađen u noći između ponedeljka i utorka u vlastitom dvorištu.

foto: Printscreen Facebook

Kako pišu Večernje novosti, on tog dana nije otišao u školu pa se u strahu od roditeljske grdnje kasno uveče sakrio u garažu. Iako su ga svuda unaokolo tražili, nije im ni palo na pamet da ponovo zavire u garažu.

- Pretraživali smo šupe, garaže, podrume, išli po okolnim ulicama, dozivali ga. Čak su nam se priključila i deca iz kraja i neki Vidakovi školski drugovi i drugarice. I, ništa - pričaju komšije. A kad se smračilo, roditelje je uhvatila još

veća panika sve dok jedan komšija posle ponoći nije još jednom rešio da zaviri u garažu i pronašao usnulog mališana, pišu Novosti.

Bio je umoran i gladan, a roditelji presrećni što je živ i najzad kod kuće. Nikom nije ni palo na pamet da ga grdi, a onda su saznali i da ceo dan u strahu od roditeljske grdnje zbog neodlaska u školu vozio autobusom!

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track