Najnovije vesti

DOTAD ĆE VALJDA DA OTOPLI: Grejna sezona u Beogradu završava se u ponedeljak 15. aprila, a grejaće se i do 3. maja ali pod ovim uslovima
Foto: Shutterstock

radijatori jutros bili topli

DOTAD ĆE VALJDA DA OTOPLI: Grejna sezona u Beogradu završava se u ponedeljak 15. aprila, a grejaće se i do 3. maja ali pod ovim uslovima

Beograd

BEOGRAD - Grejna sezona u Beogradu završava se u ponedeljak, 15. aprila, a "Beogradske elektrane" će do 3. maja isporučivati grejanje samo u danima kada je srednja dnevna temepratura 12 stepeni Celzijusa ili manja, saopštilo je to gradsko preduzeće.

 

Prema navodima iz današnjeg saopštenja "Beogradskih elektrana", protekla grejna sezona bila je uspešna, smanjen je broj kvarova i gubici vode u toplovodnoj mreži koja je duga 1.580 lilometara.

 

 

Navodi se da je zima bila prosečna što se temperature tiče, a da su elektrane 62 dana grejale po 24 sata dnevno.

 

"Da je grejna sezona protekla veoma uspešno potvrdjuju i rezultati nedavno sprovedenog istraživanja medju potrošačima.

 

 

U odnosu na 2013. i 2015. godinu, kada su radjena istraživanja, rezultati pokazuju da se značajno povećao broj potrošača koji su veoma zadovoljni celokupnim angažmanom i kvalitetom grejanja posebno u aktuelnoj grejnoj sezoni 2018/19", piše u saopštenju.

 

Dodaje se da će "Beogradske elektrane" od 4. maja vršiti remont postrojenja kako bi se pripremili za narednu grejnu sezonu.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...