MASAKR NA NOVOM BEOGRADU: Dva staforda pobegla od vlasnika, pa napala ženu, kada je njen pas skočio da je brani, usledila je tragedija
Ilustracija, Foto: Shutterstock

užas

MASAKR NA NOVOM BEOGRADU: Dva staforda pobegla od vlasnika, pa napala ženu, kada je njen pas skočio da je brani, usledila je tragedija

Beograd -

Dva opasna staforda nasrnula su tokom vaskršnjih praznika na vlasničkog psa u Ulici Tošin bunar na Novom Beogradu i zadala mu teške povrede od kojih je ovaj posle uginuo.

- Išli smo ulicom kad su odjednom naišla dva ogromna psa i počela da laju na našu komšinicu. Moj pas, koji je uginuo, krenuo je da je brani, da bi u sledećem trenutku stafordi skočili na njega i krenuli da zarivaju zube. Tada je njihov gazda na svu sreću naišao, počeo je da ih udara šipkom po glavi, a oni su jedva pustili mog psa - priča za "Blic" vidno preplašena Novobeograđanka.

Kako kaže, oni su u strahu već dve godine, od kada je komšija kupio dva opasna staforda. Ovo, navodno, nije bio prvi put da su napali njenog psa, samo što se sada završilo tragično.

- Kada je njihov gazda došao po njih rekao je samo da su mu pobegli i da nije ni znao da nisu više u dvorištu. Nije se ni okrenuo za našim psom koji je ležao mrtav - nastavlja sagovornica.

Ceo slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na lice mesta, baš kao i navodne pretnje upućene od strane vlasnika dva staforda.

(Kurir.rs/Blic, M.Vranić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track