Podela vaučera i kartica za besplatne sportsko-rekreativne programe građanima Savskog venca
Foto: Opština Savski venac

Podela vaučera i kartica za besplatne sportsko-rekreativne programe građanima Savskog venca

Beograd -

Podela vaučera i kartica za besplatne sportsko - rekreativne programe građanima Savskog venca priređena je danas u Svečanoj sali Opštine.

Vaučere koji podrazumevaju termine za plivanje, fitnes, jogu i saunu u okviru PD „25. Maj“, kao i rekreativno plivanje na bazenima SRC „Tašmajdan“, za prvih 100 prijavljenih građana uručila je predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, a događaju su prisustvovali i direktor Tašmajdan-a Milan Novović i direktor 25. maj-a Jovan Knežević.

Irena Vujović istakla je zadovoljstvo što je ove godine obezbeđen najveći broj kartica i vaučera za građane, ukupno 850.

foto: Opština Savski venac

- Opština Savski venac već četiri godine zaredom organizuje brojne besplatne programe za naše građane. U skladu sa odgovornom socijalnom i zdravstvenom politikom koju vodimo, želimo da kroz besplatne sportsko-rekreativne programe podstaknemo zdrave životne navike kod svih generacija naših građana – rekla je Vujović i pohvalila sve intenzivniju saradnju sa ovim sportskim centrima.

Direktor SRC „Tašmajdan“ Milan Novović naveo je da je broj posetilaca koji koriste njihove besplatne sadržaje iz godine u godinu sve veći, čemu doprinosi saradnja sa opštinom Savski venac.

-„Tašmajdan“ će i u narednom periodu unapređivati svoju ponudu kako bi se korisnici osećali što prijatnije u našem sportsko- rekreativnom centru – poručio je Novović.

Direktor PD „25. maj“ Jovan Knežević naglasio je da ovaj sportski centar ima potpuno nove programe, režime treninga i grejanja vode u bazenu, a sve to zahvaljujući podršci i razumevanju Grada Beograda.

foto: Opština Savski venac

-Želim da se zahvalim predsednici Ireni Vujović što nas je pozvala da učestvujemo u ovom projektu, a svim građanima Savskog venca koji do sada nisu imali prilike da koriste sadržaje 25. maj-a želim da poručim da su dobrodošli- zaključio je Knežević.

Narednih dana nastaviće se podela vaučera ostalim prijavljenim sugrađanima sa Savskog venca.

Foto: Opština Savski venac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track