ČUDO U FEBRUARU: Posle prolećnog dana u Beogradu pada sneg! Temperatura naglo pala za više od 15 stepeni! TOTALNI OBRT
Foto: Printscreen Tweet

hladni šok

ČUDO U FEBRUARU: Posle prolećnog dana u Beogradu pada sneg! Temperatura naglo pala za više od 15 stepeni! TOTALNI OBRT

Beograd -

Posle prolećnog dana i temperature u Beogradu od skoro 20 stepeni večeras je temperatura naglo pala i posle kiše Beograđane iznenadile pahulje.

Zato je februarski sneg, posle verovatno najblaže zime u istoriji, ravan čudu. U pojedinim delovima prestonice kiša koja je počela da pada, prerasla je u susnežicu. Građani Košutnjaka, ali i Petlovog i Banovog brda su na društvenim mrežama objavili fotografije uz komentare da su "danas šetali u kratkim rukavima, kasnije pokisli, a sada pada sneg - i sve to u jednom danu".

Za pahulje koje padaju u srpskoj prestonici pojedini korisnici društvenih mreža su šaljivo prokomentarisali da "nit je kiša, nit je sneg... Ili je i jedno i drugo". Vejalo je i na periferiju Zemuna i u novobeogradskim blokovima.

U pojedinim delovima grada, uveliko su prekrile automobile i, kako se može videti na snimcima koji su preplavili društvene mreže, nema nameru uskoro da stane.

Republičkog hidrometeorološkog zavoda najavili su veću količinu padavina za večeras i naveli da će "na području Beograda kiša u pojedinim delovima grada preći u susnežicu i sneg."

Kurir.rs

Foto printscreen Tweet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track