KAŽU, ON JE SUPERMEN: Misteriozni volonter sam brinuo o starima u domu u Zemunu u koji je ušla korona
Foto: Instant Google street view

Neće pred kamere

KAŽU, ON JE SUPERMEN: Misteriozni volonter sam brinuo o starima u domu u Zemunu u koji je ušla korona

Beograd -

BEOGRAD - Nemam vremena, mnogo me posla čeka. Zaista ne bih da govorim, ali sačekajte me desetak minuta, da obavim započet posao, ovim rečima obratio se volonter, koji brine o korisnicima jednog doma za stare u Šilerovoj, u koji je prodrla zarazna korona.

Seda kosa i oči jednog dobričine, pišu Novosti. Čvrsto je odlučio da ne govori o svom herojstvu. Tek juče dobio je pomoć - jednu devojku medicinsku sestru. A podršku mu je dobrovoljno dala i jedna prijateljica, koja je umesto njega izašla na kapiju i ljubazno rekla da misteriozni čovek neće izaći.

- On je Supermen - rekla je plavokosa žena na pitanje da bar kaže kako se heroj dana zove. - Zaista nema vremena, oko starih ima mnogo obaveza. Zamolio me je da vam prenesem da odete. Podsetimo, ovaj čovek sam se starao o korisnicima doma u Zemunu, nakon što je potvrđeno da je šestoro starijih i direktorka zaraženi virusom korona. Ovim povodom obratio se i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, koji je rekao da se čekaju instrukcije nadležnih za dalje postupanje.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track