POGLEDAJTE PUSTOŠ KOJA JE OSTALA NAKON POŽARA U ŽARKOVU: Goreo građevinski materijal, šteta 5 miliona evra (KURIR TV)
Foto: Jelena Rafailović

vatrena stihija

POGLEDAJTE PUSTOŠ KOJA JE OSTALA NAKON POŽARA U ŽARKOVU: Goreo građevinski materijal, šteta 5 miliona evra (KURIR TV)

Beograd -

Požar koji je jutros izbio u Žarkovu ostavio je pravu pustoš za sobom. Kako smo saznali na licu mesta, vatra se pojavila jedan sat iza ponoći a zahvatila je 4-5 velikih hala.

U halama firme koja iz je iznajmljivala, nalazilo se različiti građevinski materijal. Reporter Kurira saznao nevolja bude veća u jednoj od prostorija firme nalazili su se radnici koji su spavali.

foto: Jelena Rafailović

Srećom, jedan od zaposlenih Saša Urošević otišao je da kupi nešto za jelo a kada se vratio video je vatru i tako upozorio ostale radnike. Kako kaže, vratio se u jednu od soba gde spavaju radnici, a onda se začuo alarm.

"U roku od 10 minuta začuo se prvi alarm od jednog vozila. Ali odmah se začuo i drugi, a učinilo mi se da je na drugoj strani, tamo preko puta. Prvo sam otišao kod čuvara da zove vatrogasce i da probudim kolege, a oni zaspali tek. Razvalim vrata i probudim jednog. Dvojica su spavali u delu gde je plamen već ušao i jedva sam ih nekako probudio", rekao je on.

Iako je požar lokalizovan, vatrogasci su gasili vatru do popodnevnih časova. Prvo sam otišao kod čuvara i da probudim kolege, koji su tek bili zaspali.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track