OBILAZAK ZAVRŠNIH RADOVA: Izgradnja novih parking mesta u Kneževcu
Foto: Gradska opština Rakovica

OBILAZAK ZAVRŠNIH RADOVA: Izgradnja novih parking mesta u Kneževcu

Beograd -

U naselju Kneževac pri kraju su radovi na izgradnji novih parking mesta. Parking mesta se grade duž ulice Prvoboraca (od raskrsnice sa Susedgradskom do raskrsnice sa ulicom 17. oktobra), a po završetku radova imaće mesta za 176 vozila.

foto: Gradska opština Rakovica

Završne radove obišao je novi predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić sa direktorom JKP „Beograd put“ Ivanom Tejićem i saradnicima. Oni su razgovarali sa radnicima JKP „Beograd put“ koji izvode radove, dok je Simić razgovarao i sa građanima Kneževca kojima je predstavio planove za ovaj deo Rakovice.

foto: Gradska opština Rakovica

Nova parking mesta građani su zahtevali na zboru građana koji je održan u januaru ove godine. a njihovom izgradnjom ublažiće se problem nedostatka parking prostora u ovom naselju.

Radove na izgradnji parking mesta u ulici Prvoboraca izvodi JKP „Beograd put“.

Tokom radova izgrađena je nova konstrukcija parkinga i postavljen je novi asfalt na trotoarima. Zamenjeni su ivičnjaci dok je sačuvan postojeći drvored koji je zaštićen belim betonskim ivičnjacima. Vrednost radova je 20 miliona dinara, a oni će biti završeni pre roka.

foto: Gradska opština Rakovica

Gradska opština Rakovica je sopstvenim sredstvima već izgradila u ovom naselju parking u Kneževačkoj ulici u kojem ima mesta da se parkira oko 130 vozila.

Nedavno je otvoren i novi parking na Vidikovcu na kojem ima mesta za 60 vozila koji je sopstvenim sredstvima izgradila Gradska opština Rakovica, dok je izgrađen i parking duž ulice Patrijarha Joanikija koji ima 80 parking mesta i koji se prostire od okretnice autobusa ka centru naselja. Parking je na inicijativu Gradske opštine Rakovica izgradilo JKP „Beograd put“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track