KARAVAN ZIMNICE ZA VIKEND NA PIJACI U ZEMUNU: Domaći pekmez i ajvar sa smederevca (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

gradske pijace

KARAVAN ZIMNICE ZA VIKEND NA PIJACI U ZEMUNU: Domaći pekmez i ajvar sa smederevca (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - Pijačni karavan zimnice u subotu i nedelju gostuje na pijaci u Zemunu, a to je prilika, kako naovdi organizator, da tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bude dostupna sugrađanima u svim delovima glavnog grada.

Posetioci zemunske pijace, ovog vikenda, pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da kupe i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, saopštio je organizator "Gradske pijace".

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica sugrađani će imarti priliku da nabave širok asortiman ajvara, zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete.

Organizacijom "Karavana zimnice" "Gradske pijace" pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

Karavani zimnice organizuju se svakog drugog vikenda na novoj pijaci u Beogradu, od 8.00 do 16.00, a koja posluje u sastavu JKP "Gradske pijace".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track