POD DEJSTVOM ALKOHOLA SLETELA SA PUTA I UDARILA U BANDERU: Policija celu noć u Beogradu privodila pijane i drogirane vozače
Foto: Kurir

mup

POD DEJSTVOM ALKOHOLA SLETELA SA PUTA I UDARILA U BANDERU: Policija celu noć u Beogradu privodila pijane i drogirane vozače

Beograd -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu odredili su zadržavanje za dvoje vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola, odnosno psihoaktivnih supstanci.

Protiv neimenovane žene (39) podneta je prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje jer je noćas, nešto pre jedan sat, u mestu Zvečka kod Obrenovca upravljajući "golfom" izazvala saobraćajnu nezgodu, a utvrđeno je da je imala 2,04 promila alkohola u organizmu.

- Automobilom je sletela s puta i udarila u banderu. Nakon toga je zadržana u službenim prostorijama policije - saopštio je MUP.

Iz saobraćaja je isključen i neimenovani muškarac (23) koji je sinoć oko 20.30 u Novom Beogradu upravljao automobilom marke "fijat" pod dejstvom kanabisa što je utvrđeno droga testom.

- Mladić je vozio automobil snažniji od 80 kilovata što je zabranjeno za vozače koji imaju probnu vozačku dozvolu. Protiv dvadesettrogodišnjaka podnete su odgovarajuće prekršajne prijave - saopštio je MUP.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track