Novi radovi na auto-putu kod Hitne pomoći

Radovi

Novi radovi na auto-putu kod Hitne pomoći

Beograd -
Zbog nove faze radova na rehabiltaciji kolovoza autoputa E-75 na prolasku kroz Beograd u delu između pasarele kod Hitne pomoći i saobraćajne petlje „Autokomanda”,

BEOGRAD - Prema najavama iz JP „Putevi Srbije”, od podneva za saobraćaj je otvorena deonica auto-puta E-75 od saobraćajne petlje „Autokomanda” do pasarele kod Hitne pomoći, a u nedelju uveče u 24 časa počinje nova faza radova na suprotnoj strani kolovoza iste deonice, saopštio je Sekretarijat za saobraćaj.

Zbog nove faze radova na rehabiltaciji kolovoza autoputa E-75 na prolasku kroz Beograd u delu između pasarele kod Hitne pomoći i saobraćajne petlje „Autokomanda”, za saobraćaj će biti zatvorena jedna polovina auto-puta i to u smeru od Šida ka Nišu. Planirano je da radovi traju od 12. avgusta do 2. septembra i da se obavljaju po fazama.

U prvoj fazi saobraćaj će se odvijati na polovini auto-puta tako što će za svaki smer biti obezbeđene po dve saobraćajne trake i to na sledeći način:

– vozila koja se kreću u smeru od Niša ka Šidu koriste dve saobraćajne trake auto-puta;

– vozila koja se kreću u smeru od Šida ka Nišu koristiće jednu saobraćajnu traku auto-puta i Oblakovsku ulicu koja će biti jednosmerna u smeru od saobraćajne petlje „Mostar” ka saobaćajnoj petlji „Autokomanda“.

Vozila koja se kreću auto-putem iz smera Novog Beograda i Šida za isključenje na saobraćajnoj petlji „Autokomanda” moraju da koriste Oblakovsku ulicu, odnosno da se kod saobraćajne petlje „Hitna pomoć” isključe sa autoputa u ovu ulicu.

U ovoj fazi radova autobuske linija 17, 18, 46 i 55, kao i linije koje saobraćaju do naselja u gradskim opštinama Mladenovac, Sopot i Grocka, u smeru od Šida ka Nišu na deonici auto-puta između saobraćajnih petlji „Hitna pomoć“ i „Autokomanda” kreću se Oblakovskom ulicom i dalje redovnim trasama.

U suprotnom smeru linije javnog gradskog prevoza ne menjaju trasu kretanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track