Još 8.000 novih korisnika aplikacije „Parking servisa“
Foto: JKP Parking Servis

Još 8.000 novih korisnika aplikacije „Parking servisa“

Beograd -

U prethodne dve nedelje, čak 8.000 vozača instaliralo je na svojim mobilnim telefonima novu aplikaciju „Parking servisa“ i počelo da koristi njene pogodnosti. U objektima, kojima upravlja „Parking servis“, promoteri Preduzeća ukazuju na nove funkcije unapređene verzije aplikacije za plaćanje parkiranja i prednosti koje ona pruža. Oni koji su pokazali najveće interesovanje da se upoznaju sa inovacijama u parkiranju, elektronskim šalterom i novim sajtom, dobili su tog dana besplatno parkiranje ili prigodan poklon.

aplikacija
foto: JKP Parking Servis

U novoj verziji aplikacije „Parking servisa“ korisnike očekuje okruženje na koje su navikli, uz nekoliko novih opcija. Pored dobro poznatih mogućnosti, sada mogu da imaju uvid u istorijat svih obaveštenja vezanih za registracije koje su sačuvali u aplikaciji. Samo nekoliko dodira ekrana mobilnog telefona dovoljno da se plate dnevne i mesečne parking karte, kao i sve naknade za usluge „Parking servisa“.

aplikacija
foto: JKP Parking Servis

Aplikacija je izvanredno rešenje za turiste u Beogradu, jer gosti glavnog grada parkiranje u garažama, parkiralištima i na ulici mogu platiti i platnim karticama iz zemlje iz koje su doputovali, a aplikacija automatski bira zonu u kojoj je automobil parkiran.

U okviru digitalne nedelje, osim aplikacije za mobilne telefone, „Parking servis“ je predstavio i elektronski šalter, odnosno eParking. To je digitalni korisnički servis, koji je dostupan 24 sata dnevno, sa bilo koje lokacije na svetu, tako da ga korisnici mogu koristiti bilo kada i gde god da se nalaze. Osmišljen je sa ciljem da se u bližoj budućnosti korisnici naviknu da sva svoja prava i obaveze mogu ostvariti i bez odlaska do korisničkih servisa „Parking servis“ u Beogradu.

aplikacija
foto: JKP Parking Servis

Novu internet prezentaciju „Parking servisa“ odlikuje potpuno novo okruženje i organizacija sadržaja, koji su projektovani tako da posetioci provedu minimalnu količinu vremena u potrazi za željenim informacijama. Sajt je prilagođen ekranima mobilnih telefona, jer trenutno samo jedna petina pretraga sajta Preduzeća dolazi sa kućnih računara.

Nova internet prezentacija „Parking servisa“ se nalazi na staroj adresi www.parking-servis.co.rs , a elektronski šalter korisnici mogu da posete na www.eparking.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja