Najnovije vesti

Bogat besplatni program za Starogradske seniore! Evo šta ih očekuje tokom leta
Foto: GO Stari grad

Bogat besplatni program za Starogradske seniore! Evo šta ih očekuje tokom leta

Beograd

Gradska opština Stari grad uveliko organizuje raznovrstan besplatni program za sve stanovnike na teritoriji opštine. Osim ovih programa, Starograđane očekuje i niz popusta i pogodnosti koje će u budućem periodu moći da ostvare uz specijalnu karticu „Stari grad misli na tebe“.

penzioneri, Stari grad
foto: GO Stari grad

Posebno aktivno leto imaće penzioneri na Starom gradu, jer je za njih opština osmislila bogat program, od krstarenja Dunavom i Savom, do edukativnih, kreativnih i sportskih radionica. Sve što seniori treba da urade da bi koristili ove benefite jeste da posete Uslužni centar opštine i prijave se za svoju personalizovanu karticu.

penzioneri, Stari grad
foto: GO Stari grad

„Ono što je važno reći da sada trenutno za naše najstarije sugrađane imamo organizovan program krstarenje Savom i Dunavom, koje će ići praktično svaka dva ili tri dana, i biće u grupama koje su u skladu sa epidemiološkim merama“ rekao je prilikom otvaranja Uslužnog centra predsednik Gradske opštine Stari grad - Radoslav Marjanović.

penzioneri, Stari grad
foto: GO Stari grad

Marjanović je dodao da je program krstarenja već započet u saradnji sa udruženjima penzionera i da su iskustva pozitivna, jer su najstariji Beograđani čekali dugo na druženje i okupljanja, pa sada koriste svaki momenat.

„Takođe, pored toga imamo besplatno plivanje za sve penzionere, ponedeljkom, sredom i petkom, od 12 do 13:30 časova na bazenu „25.maj”. Svi programi dostupni su uz novu karticu koju mogu dobiti u svom Uslužnom centru“ izjavio je Marjanović.

penzioneri, Stari grad
foto: GO Stari grad

Iz Gradske opštine Stari grad najavljuju da je letnji program samo početak ovakvih aktivnosti, te da Starograđane, kako najstarije, tako i one najmlađe, od jeseni očekuju dodatne aktivnosti.

Prijave za kartice i besplatne programe su svakog radnog dana od 8 do 16 časova u Uslužnom centru opštine Stari grad (ulaz iz Nušićeve) ili putem telefona 0800 077 775.

GO Stari grad

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja