Bogat besplatni program za Starogradske seniore! Evo šta ih očekuje tokom leta
Foto: GO Stari grad

Bogat besplatni program za Starogradske seniore! Evo šta ih očekuje tokom leta

Beograd -

Gradska opština Stari grad uveliko organizuje raznovrstan besplatni program za sve stanovnike na teritoriji opštine. Osim ovih programa, Starograđane očekuje i niz popusta i pogodnosti koje će u budućem periodu moći da ostvare uz specijalnu karticu „Stari grad misli na tebe“.

penzioneri, Stari grad
foto: GO Stari grad

Posebno aktivno leto imaće penzioneri na Starom gradu, jer je za njih opština osmislila bogat program, od krstarenja Dunavom i Savom, do edukativnih, kreativnih i sportskih radionica. Sve što seniori treba da urade da bi koristili ove benefite jeste da posete Uslužni centar opštine i prijave se za svoju personalizovanu karticu.

penzioneri, Stari grad
foto: GO Stari grad

„Ono što je važno reći da sada trenutno za naše najstarije sugrađane imamo organizovan program krstarenje Savom i Dunavom, koje će ići praktično svaka dva ili tri dana, i biće u grupama koje su u skladu sa epidemiološkim merama“ rekao je prilikom otvaranja Uslužnog centra predsednik Gradske opštine Stari grad - Radoslav Marjanović.

penzioneri, Stari grad
foto: GO Stari grad

Marjanović je dodao da je program krstarenja već započet u saradnji sa udruženjima penzionera i da su iskustva pozitivna, jer su najstariji Beograđani čekali dugo na druženje i okupljanja, pa sada koriste svaki momenat.

„Takođe, pored toga imamo besplatno plivanje za sve penzionere, ponedeljkom, sredom i petkom, od 12 do 13:30 časova na bazenu „25.maj”. Svi programi dostupni su uz novu karticu koju mogu dobiti u svom Uslužnom centru“ izjavio je Marjanović.

penzioneri, Stari grad
foto: GO Stari grad

Iz Gradske opštine Stari grad najavljuju da je letnji program samo početak ovakvih aktivnosti, te da Starograđane, kako najstarije, tako i one najmlađe, od jeseni očekuju dodatne aktivnosti.

Prijave za kartice i besplatne programe su svakog radnog dana od 8 do 16 časova u Uslužnom centru opštine Stari grad (ulaz iz Nušićeve) ili putem telefona 0800 077 775.

GO Stari grad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track