00:38

BEOGRAĐANIN MILIJA ODRŽAO LEKCIJU O TOME KAKO SE VOLI DOMOVINA

rodoljub za medalju

BEOGRAĐANIN MILIJA ODRŽAO LEKCIJU O TOME KAKO SE VOLI OTADŽBINA! Okačio trobojku na balkon, njegove reči treba da čuje svaki Srbin

Beograd -

Da su građani Srbije poslušali poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića da na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave na svojim balkonima okače trobojku, vidi se na primeru velikog rodoljuba, Beograđanina Milije Ilića.

On je ovog jutra pokazao kako se voli svoja država, ali i uče nova pokolenja o tome šta treba da se proslavi na današnji dan.

"Jedva sam čekao da svane i zvao sam moje unuke u Niš da i one okače zastavu", poručio je on na početku razgovora za Kurir televiziju.

A onda je održao lekciju o tome kako se voli svoja domovina, njena istorija, velikani, intelektualci:

"Nacionalno jedinstvo je zastava, vojska, policija, zdravstvo, Dučić, Crnjanski, Njegoš, sveto srpstvo", poručio je ovaj Beograđanin uz napomenu da ne možemo sve da pobrojimo šta možemo da kažemo o ovom danu.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:51

DAN DRŽAVNOSTI, REPUBLIKE ILI OSAMOSTALJENJA: Da li građani znaju šta slavimo sutra? ANKETA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja