ZAZIDAO NAS, TVRDE KOMŠIJE U GLAMOČKOJ NA ZVEZDARI: Žitelji kažu da ni sveštenik ne može da izađe iz svog dvorišta (VIDEO)
Foto: Facebook Printscreen

inspekcija zatvorilA GRADILIŠTE

ZAZIDAO NAS, TVRDE KOMŠIJE U GLAMOČKOJ NA ZVEZDARI: Žitelji kažu da ni sveštenik ne može da izađe iz svog dvorišta (VIDEO)

Beograd -

BEOGRAD - Na beogradskoj Zvezdari, tačnije u Glamočkoj ulici, nastavljeni su radovi na gradilištu koje je inspekcija nedavno zatvorila, piše Blic.

- Juče su počeli da rade deo gde je traka kojom je praktično gradilište zvanično zatvoreno, kratko su radili, a danas su varili više od sat vremena na metalnoj konstrukciji, za koju ne postoji dozvola, ni za nju ni za temelj u kom se ona nalazi - kaže je za Blic Bojana, koja se već mesecima bori sa komšijom koji je, kako ona tvrdi, svojom gradnjom potpuno zatvorio jedini prilaz njenoj ali i kući komšija.

Snimak sa društvenih mreža

- Mi smo očajni i stvarno ne znamo šta više da radimo. Ulica nam je blokirana i dalje, sveštenik koji živi dole niže ne može da izađe iz svog dvorišta - priča ova žiteljka Zvezdare.

List podseća da je na toj adresi došlo do potpuno bizarne situacije gde je komšija svojom nadogradnjom došao tik do ulaza okolnih kuća, i maltene ih zazidao.

Sve je počelo još 17. avgusta ove godine kada su prilazi kućama u delu Glamočke ulice, ali i onim koje se vode na Ulicu Rebeke Vest, bio zazidan. Deo je srušen, ali tu nije bio kraj. I pored narandžaste trake koja je postavljena i obustave radova koju je naložila inspekcija nekoliko puta do sada, majstori ponovo rade.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:19

Zahumska, Zvezdara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track