01:23

Vesić sa pokretnom kancelarijom u Sopotu: OVAKO BEOGRAD POBEĐUJE

SOPOT

POČELA IZGRADNJA VODOVODA Vesić sa pokretnom kancelarijom u Sopotu: OVAKO BEOGRAD POBEĐUJE!

Beograd -

Danas je zamenik gardonačelnika Beograda, Goran Vesić, sa svojom pokretnom kancelarijom, posetio dve lokacije opštine Sopot, Trešnju i mesnu zajednicu Popović.

Razgovarao je sa meštanima o problemima i realizaciji projekta za dobrobit građana opštine. Naime, na Trešnji su krenuli radovi na izgradnji vodovoda. Goran Vesić je sa stanovnicima Trešnje razgovarao o značaju početka ovih radova, kao i o tekućim problemima sa kojima se svakodnevno susreću.

Goran Vesić
foto: Kurir Televizija

“Kao što sam obećao počeli smo izgradnju vodovoda, a očekujem da kroz razgovor sa građanima dođemo do još ideja kako da unapredimo kvalitet života u ovom delu Beograda. Radovi kreću odmah, očekujem da se završe za tri meseca, do leta ce ovde biti 1400 novih priključaka”, rekao je Vesić.

U mesnoj zajednici Popović, Vesić je rekao da je dobro što je naselje ušlo u projekat “Čista Srbija”, i da ce oko sedamdeset odsto opštine biti pokriveno kanalizacijom.

“Moja pokretna kancelarija danas je posetila Trešnju i Popović. Kada je u pitanju Trešnja konačno je ispunjeno obećanje i počeli smo da radimo vodovod. Istovremeno radimo projektovanje rezervoara i dve crpne stanice, kao i rekonstrukciju rezervoara Šuplja stena kako bi tokom sledeće godine vodu mogla da dobije i Koviona. Kada je u pitanju Popović, ovde sam najavio početak izgradnje kanalizacije oni ce zajedno sa Malom Ivanjicom, Raljom biti prikljuceni na postrojenja odpadnih voda u Malom Požarevcu. Razgovarali smo o subvencijama za poljoprivredu, uređenju toka reke Ralje i o tome kako smo u Sopotu izgradili pet bunara. Pričali smo i o tome dokle je stigao projekat Makis- Mladenovac, gde će na kraju i Sopot i Mladenovac biti priključeni na gradski vodovod. Ukratko razgovarali smo o tome kako da život postane bolji, puno toga smo rešili i puno toga smo se dogovorili. Tako Beograd pobeđuje”, istakao je Vesić.

Kurir.rs

Bonus video:

00:23

Vesić u novootvorenom vrtiću u Belom polju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track