DEČACI ŠUTIRALI DEVOJČICU (9) ISPRED OSNOVNE ŠKOLE NA ČUKARICI: Sve se saznalo iz ovog jezivog oglasa TRAŽE SE HEROJI (FOTO)
Foto: Printscreen/serbialive_beograd, Shutterstock

brutalno nasilje

DEČACI ŠUTIRALI DEVOJČICU (9) ISPRED OSNOVNE ŠKOLE NA ČUKARICI: Sve se saznalo iz ovog jezivog oglasa TRAŽE SE HEROJI (FOTO)

Beograd -

Na Instagram stranici "serbialive_beograd" objavljeno je juče da se ispred Osnovne škole "Ujedinjene nacije“ u beogradskoj opštini Čukarica dogodio incident kada su trojica dečaka, pre četiri dana (18. april), navodno su išutirali devetogodišnju devojčicu.

- Traže se trojica "heroja" koja su hrabro išutirala devojčicu od 9 godina ispred školskog dvorišta OŠ "Ujedinjene nacije’", dana 18. aprila u 17.05 sati - objavljeno je na storiju pomenute Instagram stranice.

nasilje, devojčica, osnovna škola, OŠ Ujedinjene nacije
foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Kako se dalje navodi u ovjavi, prvi "heroj" je bio obučen u beli sportski duks, drugi je imao plavi prsluk i snimao je događaj telefonom, a treći se smejao i posmatrao „hrabro“ delo.

Takođe se navodi da je video celog događaja je predat u MUP, a isti poseduje i školska uprava.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:57

VRŠNJAČKO NASILJE SVE SUROVIJE! Obradović upozorava: Društvene mreže su sve opasniji teren, uvod su u STVARNO MALTRETIRANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track