Avioni Vojske Srbije nadleću Beograd u petak i subotu

Promocija

Avioni Vojske Srbije nadleću Beograd u petak i subotu

Beograd -
Letelice će biti na nabu u petak od 16.00 do 19.00 sati, u okviru priprema za svečanost, kao i u subotu

BEOGRAD - Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da će avioni i helikopteri Vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane nadletati iznad Beograda i Pančeva u petak i u subotu, a povodom svečanosti promocije najmlađih oficira Vojske Srbije.

Letelice će biti na nabu u petak od 16.00 do 19.00 sati, u okviru priprema za svečanost, kao i u subotu, kada će i biti održana promocija, i to u periodu od 17.00 do 19.00 sati.

Kako je navedeno, planirano je da u letačkom programu povodom promocije potporučnika učestvuju avioni tipa ""Galeb G-4"", "Lasta" i ""Mig-29"", kao i helikopteri tipa ""Gazela"".

Zbog održavanja svečanosti u centru grada biće izmenjen i režim saobraćaja i do zatvaranja pojedinih ulica u petak od 19.00 do 21.30 sati i na dan svečanosti od 16.30 do 20 sati.

To će važiti za Trg Nikole Pašića u celini do Terazija, za Dečansku - od raskrsnice sa Nušićevom do Trga Nikole Pašića; za Takovsku - od ugla sa Kosovska do raskrsnice: Bulevar kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića - ulica Kneza Miloša, zatim za Bulevar kralja Aleksandra - od raskrsnice sa ulicom Svetog Marka do raskrsnice: Trg Nikole Pašića - ulica Kneza Miloša - ulica Takovska, kao i za ulicu Kneza Miloša - od raskrsnice sa ulicom Kralja Milutina do raskrsnice: Bulevar Kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića - ulice Takovska.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track