APRIL U BEOGRADU! 27 ŠLAJFUJE, MIRIJEVCI GA GURAJU NA O-RUK! Lančani u Zemunu, tramvaji stali, na auto-putu kilometarska kolona
Foto: Nemanja Nikolić

nezapamćeni april u beogradu, snežni Haos u jutarnjem špicu

APRIL U BEOGRADU! 27 ŠLAJFUJE, MIRIJEVCI GA GURAJU NA O-RUK! Lančani u Zemunu, tramvaji stali, na auto-putu kilometarska kolona

Beograd -

Na pruzi Rakovica - Resnik u 7.40 prekinut je železnički saobraćaj, jer je u kontaktnoj mreži iznad oba koloseka ove pruge nestalo struje

BEOGRAD - Beograđani su od jutros svedoci belog aprila kakav se ne pamti u poslednjih 150 godina.

Putnički vozovi su jutros kasnili zbog pada napona u kontaktnoj mreži na pruzi između Rakovice i Resnika, saopštilo je preduzeće Infrastruktura železnice Srbije.

Batajnički put
Batajnički putfoto: Instagram Printscreen/192.rs

Kako je saopšteno, na pruzi Rakovica - Resnik u 7.40 prekinut je železnički saobraćaj, jer je u kontaktnoj mreži iznad oba koloseka ove pruge nestalo struje.

00:51

Kolaps u saobraćaju zbog aprilskog snega u Beogradu

Od 8.07 časova vraćen je napon iznad jednog koloseka, pa se železnički saobraćaj između Rakovice i Resnika trenutno odvija otežano, samo po jednom koloseku. Ekipe su na terenu i rade na što bržem otklanjanju kvara, navedeno je u saopštenju.

Normalizovan železnički saobraćaj između Rakovice i Resnika

Železnički saobraćaj između Rakovice i Resnika normalizovan je danas u 10.25 nakon što je uključen napon u kontaktnoj mreži i iznad drugog koloseka na toj pruzi, saopštilo je preduzeće Infrastrukture železnice Srbije.

Na pruzi Rakovica - Resnik jutros u 7.40 prekinut je železnički saobraćaj, jer je u kontaktnoj mreži iznad oba koloseka nestao napon struje.

Od 8.07 vraćen je napon iznad jednog koloseka, pa se železnički saobraćaj između ove dve stanice odvijao otežano, samo po jednom koloseku.

"Zbog kvara na kontaktnoj mreži između Rakovice i Resnika, kasnili su vozovi beogradske gradske železnice 'BG Voz', kao i prema Nišu i Užicu, zbog čega se Infrastruktura železnice Srbije izvinjava putnicima i korisnicima usluga", navodi se u saopštenju, prenosi Beta.

Sneg i jutarnji špic i kolaps u saobraćaju u Beogradu. Vlažan i težak sneg koji je pao jutros, napravio je zakrčenje u celom Beogradu, a meteorolozi su najavili da će pasti 20, a u nekim višim delovima prestonice i do 30 centimetara snega.

Teško se stiže iz pravca Pančeva, Autokomande, ali i Mirijeva, a slično je i kod Sajma koji je kritična tačka i po najlepšem vremenu.

Velike gužve beleže se i na auto-putu kroz centar Beograda, posebno u smeru ka Novom Beogradu, kao i na Zvezdari, u Bulevaru, gde je jutros jedan putnik preminuo u tramvaju na liniji broj 7.

Lančani sudar na Batajničkom putu

Na Batajničkom putu jutros u Zemunu aprilski sneg prouzrokovao je lančani sudar.

00:18

Zemun, Batajnički put lančani sudar

Kurir.rs/Beta/Instagram 192

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track