ŠOK PRIZOR NA VOŽDOVCU! Čovek hoda ulicom GO KAO OD MAJKE ROĐEN, građani u neverici gledaju: "Možda mu je sve na PRANJU" (FOTO)
Foto: Kurir

policija ga privela

ŠOK PRIZOR NA VOŽDOVCU! Čovek hoda ulicom GO KAO OD MAJKE ROĐEN, građani u neverici gledaju: "Možda mu je sve na PRANJU" (FOTO)

Beograd -

Nikad ne znamo na kakav prizor možemo da nabasamo, dok obavljamo svoje obaveze po gradu, idemo na posao ili sa njega, ili jednostavno uživamo u šetnji.

Tako je prolaznik u jednoj ulici u beogradskoj opštini Voždovac zatekao čoveka koji potpuno go korača ulicom.

Dušanovac, Hapšenje, Golać
foto: Kurir

Instagram profil moj_beo_grad_ takođe je objavio fotografije nagog muškarca, a u opisu se navodi da je nakon par minuta od trenutka kada je ona načinjena stigla patrola koja je privela nagog muškarca, što se može videti na drugoj fotografiji u slajdu.

"Oko 12h danas u Marinkovoj Bari čovek potpuno go hoda ulicom. Nakon par minuta je došla patrola i privela ga", navodi se u objavi na Instagramu.

Ispod objave ubrzo su počeli da se nižu razni komentari, kako oni od strane zabrinutih korisnika, tako i šaljivi.

"Možda je izgubio opkladu", "Posledice vikenda", "Možda mu je sve na pranju", "Terminator 2", "Potrebna mu je pomoć, ne osuđujte", "Ne treba patrola da ga privodi, već hitna pomoć i da dobije terapiju da bude bolje jadnom čoveku", samo su neki od komentara.

Pojedini korisnici su ocenili da se verovatno radi o osobi koja se ne oseća dobro.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track