DŽABE I BAZEN! OTVORENA KUPALIŠTA BESPLATNA ZA SVE BEOGRAĐANE: Kartice od sutra na svojoj opštini a za decu ponesite ovaj dokument
Foto: Beoinfo

sjajna vest pred leto

DŽABE I BAZEN! OTVORENA KUPALIŠTA BESPLATNA ZA SVE BEOGRAĐANE: Kartice od sutra na svojoj opštini a za decu ponesite ovaj dokument

Beograd -

Nebitno od opštine, i ovaj sa Novog Beograda može na Vračar i obrnuto. Od početka do kraja letnje sezone, kazao je Šapić

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas je sugrađanima predstavio i do detalja pojasnio nov sistem naplate javnog gradskog prevoza koji u vozilima GSP startuje od sutra.

Međutim, gradonačelnik je Beograđane dodatno obradovao vešću da će u predstojećoj kupališnoj sezoni otvoreni bazeni biti besplatni za sve žitelje glavnog grada.

"Oni će krenuti od početka letnje sezone. Tašmajdan, Voždovac, Mladenovac, Obrenovac. Znači, nebitno od opštine i ovaj sa Novog Beograda može na Vračar i obrnuto. Od početka do kraja letnje sezone - kazao je Šapić.

Svi Beograđani, od sutra, u bilo kojoj opštini mogu da dobiju svoju karticu za besplatne bazene na svim gradskim plivalištima.

kad je reč o deci, roditelji sve maloletne dece treba da donesu zdravstvene knjižice. Kartica će važiti tokom cele letnje sezone u sportskim centrima čiji je osnivač Grad.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track