BusPlus pustio u rad android aplikaciju

Beograd

BusPlus pustio u rad android aplikaciju

Beograd -
Korišćenjem ove aplikacije vlasnici android mobilnih telefona mogu da odaberu željenu stanicu i vide udaljenost vozila od nje, lociraju stajališta i linije prevoza na mapi grada

BEOGRAD - Zvanična "BusPlus" android aplikacija koja prikazuje poziciju vozila javnog prevoza puštena je danas u rad, saopštilo je preduzeće "BusPlus".

Kako se navodi u saopštenju preuzimanje aplikacije je besplatno i dostupno na "Google Play" marketu, dok korišćenje aplikacije podrazumeva prateće troškove mobilnih operatera.

Korišćenjem ove aplikacije vlasnici android mobilnih telefona mogu da odaberu željenu stanicu i vide udaljenost vozila od nje, lociraju stajališta i linije prevoza na mapi grada.

Zvaničnom android aplikacijom i SMS servisom za najavu dolaska vozila, značajno je unapređeno informisanje putnika gradskog prevoza, ističe "BusPlus".

Za više informacija o korišćenju zvanične "BusPlus" android aplikacije, građani mogu posetiti sajt "BusPlusa" na koji će uskoro biti postavljena i interaktivna mapa prikaza reda vožnje sa kodovima stanica, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track