GLADAN I IZNEMOGAO PREPLIVAO DUNAV, NIKO NE ZNA KAKO: Danima u čamcu čekao prvog čoveka koji ga je jednom nahranio (FOTO)
Foto: Facebook Prinstcreen

najtužnija priča iz zemuna

GLADAN I IZNEMOGAO PREPLIVAO DUNAV, NIKO NE ZNA KAKO: Danima u čamcu čekao prvog čoveka koji ga je jednom nahranio (FOTO)

Beograd -

"Izgladneo i iznemogao preplivao je Dunav za čovekom (nije njegov pas) koji ga je nahranio i otišao. Pas je preplivao Dunav za njim (ne znam kako), našao njegov čamac, seo u njega i tu ga čekao danima", napisala je sugrađanka Marina u popularnoj zemunskoj grupi o izgubljenim i pronađenim psima, a njene reči teško da će koga ostaviti ravnodušnim.

Objava na Fejsbuku izazvala je mnoštvo komentara i reakcija, mnogima naterala suze na oči posle sledeće Marinine rečenice: "Toliko je bio veran prvom čoveku koji je bio dobar prema njemu i nahranio ga."

Ona je potom napisala sledeće: Izgleda kao mešanac kane korsa i boksera. Pas je jako dobar, miran i pametan, velik rastom. Možda se nekome izgubio, ili je kraden ili je bio u nekim očajnim uslovima i napušten u Borči. Pre sad već nekoliko dana otišao je nekuda. Lokacija gde je bio čamac jeste na poslednjoj slici.

pas, Zemun, izgubljen
foto: Facebook Prinstcreen

Da li neko zna nešto o njemu? Da li ga je neko iz tih krajeva video? Da li bi ga neko potražio ili zna nekoga ko bi ga uzeo? Zemunci ako ima neka mreža ljudi, neko će ga sigurno sresti, objavila je ona.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track